DuList IN

Ljubenko ima novi singl – ‘Tamagoči’!

Ljubenko ima novi singl - 'Tamagoči'!

Vedran Ljubenko glavnim singlom ‘Tamagoči’ najavljuje nadolazeći album ‘(27)’ koji zaokružuje filmsku i glazbenu priču njegovog projekta. Naime, prvi je umjetnik u Hrvatskoj koji predstavlja novi projekt u obliku multimedijalnog art filma koje čine 3 video spota međusobno povezana radnjom.

Pjesma govori o toksičnim osobama koje susrećemo kroz život. U skladbi se postavlja pitanje je li izbor na nama ako želimo te iste osobe zadržati uz sebe; ostati nesretni i prihvatiti život s njima ili prepoznati kao životnu lekciju za osobni napredak i novo iskustvo?

Iz vlastitog životnog iskustva Vedran donosi u ovoj pjesmi i novom albumu (27) svoja životna promatranja i razmišljanja. U novom singlu ‘Tamagoči’ udružio se umjetnički s glazbenikom i producentom Jakovom Zadrom koji gostuje u vokalnoj izvedbi.

-Videspot predstavlja razrješenje cjelokupne radnje filma i razotkriva skriveno blago za kojim svi žude. Tamagotchi označava posjedovanje nečega presudnog što može dovesti do prevlasti nad drugom osobom. Izražava psihološku nadmoć i manipulaciju u nekom odnosu, odnosno relaciji. Pjesma je posvećena svim ljudima koji imaju problem sa Stockholmskim sindromom, a nisu ga svjesni. Odražava se na emocionalno stanje u kojem osoba misli da ne može funkcionirati bez druge osobe – ističe Ljubenko.

U video spotu pojavljuje se posebna glumica gošća Tea Šimić koja je od samog početka ove glazbene i video priče te se uz nju glume Marijan i Adrijan Benić. Za produkciju videospota zaslužni su Marijo Britvić i Tino Herljević. Videospot je prožet humorom, plesnim pokretima i psihološkim igrama. Vedran najavljuje novi album koji digitalno izlazi kroz iduća dva mjeseca, a nakon toga u posebnom limited nosaču zvuka.

 

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist