Aktualno

Evo tko će biti bez struje u srijedu i četvrtak

Iz Elektrojuga Dubrovnik su poslali obavijest o prekidu električnom energijom u pojedinim dijelovima grada i županije u srijedu, 14. prosinca i u četvrtak, 15. prosinca

Srijeda, 14. prosinca
Zbog neophodnih radova na NN mreži TS 10/0,4 kV KARMEN, osim u slučaju odgode radi više sile, od 8 do 14 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom u Ulici Ilije Sarake.

Četvrtak, 15. prosinca
Zbog neophodnih radova u TS 10/0,4 kV FARAON TRPANJ, osim u slučaju odgode radi više sile, od 8 do 14 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom u ulicama Kralja Tomislava k.br. 2-12 (parni brojevi), Marina Držića k.br. 30-59, Potok k.br. 2-10 (parni) i k.br. 1, Put Vila k.br. 1-19 (neparni) i Žalo (osim k.br. 9 i 11).

Zbog neophodnih radova na srednjenaponskoj mreži, osim u slučaju odgode radi više sile, od 9 do 11 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom za naselja Gornji i Donji Brgat.

Pročitajte još

PROVJERILI SMO ŠTO SE DOGAĐA NA LAPADSKOJ PLAŽI Uljepšavanje Copacabane ili betoniranje?

Dulist

Psi i dalje čekaju na Žarkovici! Ističe zadnji zadani rok…

Dulist

‘Jednom Grof – uvijek Grof’: Održana skupština specijalne jedinice, predsjednik Nikica Lazarević

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija