Aktualno

SRCE JE OGROMNO! Uz osmijeh smo stvorili uspomene i skupili 77 400 kuna za malog Matiju!

SRCE JE OGROMNO! Uz osmijeh smo stvorili uspomene i skupili 77 400 kuna za malog Matiju!

Jednostavno je neopisivo koliko smo sretni sa uspjehom naše ovogodišnje akcije za našeg malog Matiju Kristovića. Uz vašu pomoć uspjeli smo skupiti 77.400 kuna za njegovu rehabilitaciju spinalne mišićne atrofije. Van svih naših očekivanja! Srce nam je ogromno, ma ne…. vaše srce je ogromno! Hvala vam dragi ljudi što ste nas i ove godine podržali – piše vrijedna ekipa Osmijeh za osmijeh, koji su početkom prosinca lavoski odradili sjajnu akciju. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

Novac je uplaćen majci Ivani za privatne terapije, te za terapije u poliklinici Glavić. Nadamo se da smo ovim korakom olakšali Matijinim roditeljima pri njegovom koraku naprijed.

Obavezno se moramo zahvaliti i onima koji su omogućili sredstva da bi se uopće naša mala akcija održala. Hvala One Suite Hotel za veliki doprinos. Vaša pristupačnost i ljubaznost je našu realizaciju činila ugodnom i veselom. Hvala Flower Design PatRea na vašoj kreativnosti, na svim rekvizitima. ‘Opelješili’ smo vam skladište ali kao i uvijek, s vama je užitak raditi. Hvala Plisanimedo.hr što ste nesebično poslali 10 kilograma našeg snijega koji još uvijek sigurno leti po Župi dubrovačkoj, što znači da je savršeno poslužio svrsi. Nabacalo ga se i razbacalo, i bilo ga je taman da upotpuni našu čaroliju. Hvala Ines, Ana, Margita, Milijana, Ivana, Marijana, Zrinka, Viki, Dominika, Martina, Anamarija, Ivana, Margita na prekrasnim borićima koji su krasili naš set. Za rasvjetu i dobru muziku kao uvijek su se odazvali Dubrovnik Entertainment i naša DJ Petra Petra Ratković i Zac the Sax / Željko Barač. Oni su petak večer u LOKAL baru vas zabavljali sa svojim vrhunskim beatovima i notama. Za subotu jutro je bio zadužen majstor svog zanata Pero Škobelj. On i njegova gitara su bili savršena kombinacija za jutarnju kavicu.

Subota popodne u @pistaandpazza2023 je bilo nešto što smo dugo planirali, i rezultat nije bolje mogao ispasti. Posjetio nas je vrhunski kuhar Hrvoje Zirojević, kojem smo beskonačno zahvalni što je izdvojio od svog prebukiranog rasporeda da nas podrži, te je načinio naša tradicionalna jela bakalar i pašticadu na naravno “za pamet izgubit” način. Moramo napomenuti, osim svojim dolaskom, Hrvoje nas je počastio i sa svojom pašticadom koja je uz njegov kofer putovala iz Splita! Sa svojim foccaciama i kruhićima popratio ga je uvik pričljivi i veseli, ali vrhunski picajolo Drug Raja. Iznimno smo vam zahvalni, večer ne bih ovako bila uspješna bez vas.

A ne bih bilo ni ovih jela da ne spomenemo zaslužne osobe za nabavku namirnica. Naša glavna namirnica je bio bakalar, koju su nam osigurali momci iz udruge Penatur. Restoran Orhan Restaurant, Dubrovnik, hvala na dugonoćnom guljenju i pripremu same namirnice, prema uputama našeg chefa. Hvala Dita Lipanović na nabavci predivnih makarula za koje smo te zvali u zadnji čas, te Marijani koja ih je i izradila. Hvala ponovno One Suite hotelu što su napravili njoke za bakalar. Natura Dubrovnik bez vašeg doprinosa jela ne bih imala onaj finalni štih za što se pobrinula i Pizza Trica. Hvala na doprinosu ostalih potrebitih namirnica i naravno na slatkišima koja su veselila dječicu, ali i odrasle, u našoj čarobnoj šumi.

Posudice iz kojih ste papali i pribor, omogućio nam je Solidor. Hvala vam što smo i vama ‘opelješili’ skladište. Za dobru kapljicu, a bome i dobro raspoloženje pobrinuli su se Crvik – vinogradi i vinarija i Dubrovnik Beer Company. No ne smijemo zaboraviti i slatko, za što je zaslužna naša župka Andrea Srijemsi. Imala je posla oko dijeljenja recepata tu večer.

No da bih cijela priča bila potpuna, Petar Ipšić se pobrinuo za dobre ritmove.

Sutradan ujutro smo krenuli laganini sa svima omiljenom Klapa Kaše koji su nedjelju jutro načinili veoma ugodnom, a večernju vibru su ubrzali iznimni BloomBox.

U to vrijeme u našoj čarobnoj šumi dječicu je zabavljao naš djedica, neki su ga prepoznali a neki ne, ali u taj lik se uživio a tko drugi nego Mišo Sorić. Boljeg i smješnijeg djedicu niste odavno vidjeli.

Za šljokice i zvjezdice zaslužne su cure iz Bloom Studio Dbk i Kike Ćebo. Ako ste primijetili naše zelene bedževe, e njih su napravili ekipa iz @ip3craft.

A da bih naš maestro u kužini sigurno došao iz Splita, a i vratio se, a tko drugi se za to pobrinuo nego Mirko Obradovic i divna ekipa iz Tata je Tata.

Za fotke su se pobrinuli Željka Milić Weddings i Fabijan Drnas Photography.

Cijelu ovu ekipu okupile su Veronika, Mia i Deša iz Dubrovnik Wedding Planner, te fotografkinja Željka.
Još jednom, hvala vam svima od srca! Ovo je bio jedan veliki projekt. Možemo reći da smo malo umorni, ali sretni i pre sretni. Jer kada se ovoliko dobrote skupi na jednom mjestu, ništa nije teško.

Želimo vam mirne i ugodne blagdane. Uživajte u vašim uspomenama koje smo svi skupa napravili, i vidimo se dogodine!

Veliki zagrljaj od cijelog tima Osmijeh Za Osmijeh_Du

Pročitajte još

[FOTO] DIVNA MLADOST Župljani i Konavljani primili sakrament potvrde

Dulist

Počinje isplata dječjeg doplatka za ožujak

Dulist

OD PONOĆI Počinje izborna šutnja!

Dulist