Politika

Evo kome će Miroslav Škoro dati svoj glas u drugom krugu predsjedničkih izbora

Evo kome će Miroslav Škoro dati svoj glas u drugom krugu predsjedničkih izbora

Miroslav Škoro obratio se porukom svojim biračima uoči drugog kruga izbora za predsjednika Republike Hrvatske. Zahvalio im se na podršci i povjerenju koje su mu dali na izborima.

-Zajedno smo ostvarili povijesni rezultat za jednog neovisnog kandidata koji kampanju financira iz vlastitog džepa i iza kojeg stoji samo narod. Od tog 22. prosinca sam od dezertera, ratnog profitera, pjevača i srpskog zeta postao gospodin i sukandidat a vi, od marginalaca najpoželjniji birači za čiju se naklonost svim silama bore. Ništa se u suštini nije promijenilo, samo nas sad trebaju. Ne brinite, nakon što budu poznati rezultati izbora opet ćemo biti tamburaš i njegovi marginalci – poručio je Škoro.

-Iako mi je puno vas slalo poruke tražeći savjet što da učinite i kako da glasujete u drugom krugu, ja vam taj savjet ne mogu dati jer mislim da nemam pravo govoriti vam što da činite. Imam povjerenja u vas. Znam da ćete, kao u prvom krugu, napraviti ono što smatrate najboljim za Hrvatsku. Ali vam, kao jedan od vas, mogu iskreno reći što ću ja kao birač napraviti. Svakako ću izaći na izbore i neću dozvoliti da manipuliraju mojim listićem. Uzet ću svoj listić i na biračkom mjestu, vlastitom kemijskom olovkom, zaokružiti. Ali ne ni broj 1 ni broj 2. Nadopisat ću i zaokružiti broj 3, vas, svoj hrvatski narod – poručio je svojim biračima Škoro..
-Znam da će me ovo još jednom učiniti metom napada, ali ja za manje zlo i ovaj postojeći sustav više ne mogu i neću glasovati. Vi ste meni dali svoj glas u prvom krugu, a ja ću vama svoj u drugome dok zajedno na parlamentarnim izborima ne pometemo ovu oligarhiju i vratimo Hrvatsku narodu. Dotad, iskoristite svoje građansko pravo, izađite na izbore i učinite što smatrate ispravnim – zaključio je.

Obraćanje biračima uoči drugog kruga

Obraćanje biračima uoči drugog kruga izbora za predsjednika Republike Hrvatske.

Gepostet von Miroslav Škoro am Montag, 30. Dezember 2019

Pročitajte još

Maro Kristić javno postavio niz pitanja o turizmu i Turističkoj zajednici grada Dubrovnika

Dulist

UHIĆEN BIVŠI POMOĆNIK NINE OBULJEN Davor Trupković prihvatio mito od 39 tisuća eura i Apple Watch

Dulist

Andro Vlahušić: Kako smo izgubili Grad?

Dulist