Politika

DURA poslužila samo za uhljebljenje?

Nijedan projekt Dubrovačka razvojna agencija DURA na čelu s Verom Djokaj nije napravila ni prijavila. Sve se svelo na četiri zida bivše zgrade SDK. Uhljebili ste četvero ljudi, ali projekata nema – govorila je vijećnica Dubravka Šuica pitajući gradonačelnika čemu i kome služi Dura.

Tim više što nam se dogodine putem fondova EU otvara mogućnost povlačenja čak 800 milijuna eura sredstava za pripremljene projekte s građevinskim dozvolama.

– Koliko ste pripremili projekata kojima ćete dovesti novac iz EU fondova u naš grad. Ova agencija ne izvršava svoju osnovnu funkciju, 50 posto proračuna troši za plaće tri djelatnika i direktorice, a ostalo ide na materijalne troškove – govorila je dalje Šuica.

A gradonačelnik je odgovorio kako zadatak Agencije nije dobivanje građevinskih dozvole niti izrada samostalnog projekta, grad za to ima svoje upravne odjele, a Agencija će njihove projekte preoblikovati, pripremiti, prijaviti…
 

Pročitajte još

KRISTIĆ Ministrica turizma ponaša se kao da Dubrovnik nije dio Hrvatske, a gradonačelnik šuti

Dulist

VLAHUŠIĆ: Za Frankovića su vrtić bez djece, domovi bez umirovljenika, Stradun bez turista idealan grad

Dulist

MATO FRANKOVIĆ Čast je osigurati čistu pitku vodu 365 dana u godini!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija