Grad

Dubrovčanin Ivan Jurić najbolji je hrvatski spasilac

Na nacionalnom natjecanju spasilaca, koje je proteklog vikenda održano u Zatonu kod Zadra, u muškoj konkurenciji prvo mjesto odnio je Ivan Jurić, član Spasilačkog kluba ‘Neptun’ dubrovačkog crvenog križa.

Članovi ‘Neptuna’ u ukupnom plasmanu osvojili su 3. mjesto, a u ekipi su bili Perica Kopanica – voditelj i članovi Marina Kušt, Ivan Jurić, Toni Rozić, Ante Livajić i Mihael Crnčević.

Inače, na IX nacionalnom natjecanju spasilaca, članova Spasilačke službe Hrvatskog Crvenog križa sudjelovalo je 8 ekipa, odnosno 45 natjecatelja u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Jurić, koji je proglašen najboljim spasiocem, natjecao se u tri kategorije – individualna utrka s plutačom gdje je osvojio 1. mjesto kao i u kategoriji super „lifesaver“, a u kategoriji utrke na vodi osvojio je 2. mjesto.

Članica Spasilačkog kluba „Neptun“, Marina Kušt, osvojila je 3. mjesto u ženskoj pojedinačnoj konkurenciji. Članice spasilačkih klubova iz Hrvatske natjecale su se u nekoliko kategorija, a naša Martina Kušt je u natjecanju sa zastavicama osvojila 1. mjesto, a u utrci na vodi 3. mjesto.

Pročitajte još

Donacijom Sebastiana Ćwika, vlasnika ‘Titove vile’, oprema se gruški dom umirovljenika

Dulist

BOLJE NEGO 2019. Otvaranje Dubrovačkog zimskog festivala privuklo preko 2.500 gostiju

Dulist

ODLUKA PRED VIJEĆNICIMA Grad za 10 posto povećava cijenu zakupa javnih površina

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija