Grad

Dubrovčanin Ivan Jurić najbolji je hrvatski spasilac

Dubrovčanin Ivan Jurić najbolji je hrvatski spasilac

Na nacionalnom natjecanju spasilaca, koje je proteklog vikenda održano u Zatonu kod Zadra, u muškoj konkurenciji prvo mjesto odnio je Ivan Jurić, član Spasilačkog kluba ‘Neptun’ dubrovačkog crvenog križa.

Članovi ‘Neptuna’ u ukupnom plasmanu osvojili su 3. mjesto, a u ekipi su bili Perica Kopanica – voditelj i članovi Marina Kušt, Ivan Jurić, Toni Rozić, Ante Livajić i Mihael Crnčević.

Inače, na IX nacionalnom natjecanju spasilaca, članova Spasilačke službe Hrvatskog Crvenog križa sudjelovalo je 8 ekipa, odnosno 45 natjecatelja u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Jurić, koji je proglašen najboljim spasiocem, natjecao se u tri kategorije – individualna utrka s plutačom gdje je osvojio 1. mjesto kao i u kategoriji super „lifesaver“, a u kategoriji utrke na vodi osvojio je 2. mjesto.

Članica Spasilačkog kluba „Neptun“, Marina Kušt, osvojila je 3. mjesto u ženskoj pojedinačnoj konkurenciji. Članice spasilačkih klubova iz Hrvatske natjecale su se u nekoliko kategorija, a naša Martina Kušt je u natjecanju sa zastavicama osvojila 1. mjesto, a u utrci na vodi 3. mjesto.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist