DuList IN

Dubrovački restoran Edina Džeka otvorio vrata!

Dubrovački restoran Edina Džeka otvorio vrata!

Edin Džeko, kapetan nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine te igrač Inter Milana, u utorak otvorio je vrata svog restorana Ezza u prostorima nekadašnjeg Takenoko-a, a o čemu je prvi pisao DuList još početkom kolovoza. Prve posjetitelje ovaj novi luksuzni ugostiteljski objekt primio je navečer. Događaj je to kojeg je s nestrpljenjem očekivala dubrovačka javnost, a na samu svečanost ipak ćemo, kako doznajemo, pričekati do rujna.

– Dubrovnik je mjesto gdje sam se uvijek osjećao kao kod kuće i gdje ljetujem sa svojom obitelji. Ovdje sam želio otvoriti restoran drugačiji od ostalih, za sve one koji vole Dubrovnik jednako kao i ja. Usput, imao sam sreću da upoznam Armina Hodžića, mog poslovnog partnera, koji dijeli istu strast prema izuzetnoj gastronomiji – napisao je još prije tjedan dana u objavi na društvenim mrežama Džeko.

Podjsjetimo, Džeko je prije nekoliko godina u našem Gradu s prijateljem Mihom Obradovićem otvorio kafić u Lapadskim dvorima, a kupio je i vilu pokraj Emira Spahića.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist