Aktualno

Dubrovačke Kružice podržale Katarinu i Mariju – uspješne konavoske poduzetnice

Dubrovačke Kružice podržale Katarinu i Mariju - uspješne konavoske poduzetnice

Dubrovačke Kružice odlučile su, uz Svjetski dan poduzetnica, subotu provesti u Konavlima, s poduzetnicama Katarinom Novaković i Marijom Šaprom. Sve s ciljem osnaživanja poduzetničkog duha žena u ruralnim prostorima te pružanja podrške ovim hrabrim, odlučnim i uspješnim konavoskim poduzetnicama.
No, kako navode članice dubrovačkog ogranka Hrvatske udruge poslovnih žena Krug, izbor poduzetnica iz Konavala nije slučajan. Svaka od njih priča jednu zanimljivu priču.
Mlada Konavoka Katarina Novaković, iz prvotne ljubavi prema konjima i prirodi uviđa poslovnu priliku i mogućnost da u skoroj budućnosti unaprijedi ponudu i pustolovni sadržaj u konavoskom polju.
Marija Šapro je pak zajedno sa svojom obitelji od prije poznata dubrovačkoj javnosti kroz zanimljive izlete šarenim Renaultima 4.
Obje su prolazile kroz razne životne izazove, ali ostaju živjeti na svojim domaćinstvima te šire posao i uključuju svoje članove obitelji u njega. Predstavljaju pravi primjer poduzetničkog duha žena.
Inspirativni su njihovi životni putevi i priče iza kojih se kriju veliki trud i ljubav, zahvaljujući čemu su i došle do uspjeha.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist