DuList IN

Pjevačica Doris Kosović napustila Silente!

silente

Pjevačica Doris Kosović napustila je bend Silente. Odlučila se posvetiti vlastitim, životnim projektima te samostalnoj karijeri. Na njeno mjesto u bendu stiže mlada glazbenica Lara Viktoria Ilić.

Bend se o svemu oglasio na društvenim mrežama.

-Dragi naši pratitelji i prijatelji! Možda će vam ovo doći kao iznenađenje, a možda ste već nešto načuli jer to baš i nije nova vijest: naša sestra Doris odlučila se posvetiti drugim životnim projektima. Prenijet ćemo vam njene riječi, a naše su samo da je volimo, da smo ponosni na vrijeme koje je provela u bendu i da joj želimo uspjeh u svemu što bude radila. Show ide dalje! Čeka nas nova Silente pjesma, ljetna turneja koja kreće 1. svibnja, a mlada glazbenica Lara Viktoria Ilić priključit će se bendu i nastaviti gdje je Doris stala. Hvala svima na podršci i vidimo se na koncertima. Samo pravo! – naglasili su iz benda.


Prenijeli su riječi dosadašnje vokalistice popularnog benda, koja je i najavila prvi samostalni singl.

-Dragi moji, prvo želim zahvaliti svima vama koji Silente gradite: članovima benda, LAA-u, našim producentima i suradnicima, Nikši Bratošu, Domagoju Perišiću i svima koju su pridonijeli da Silente postane ovo što je danas. Da ima dobru muziku koja ljudima znači. Dali ste mi mnogo i pomogli da iz svoje mladenačke ljubavi prema glazbi izgradim sebe kao glazbenicu. Mojoj obitelji i mojim ljudima koji me usmjeravaju, podržavaju i bezuvjetno vole. Svatko od nas treba svoj mali svijet gdje smo sigurni i sasvim svoji. Hvala vama koji činite moj. A najvažnije – slušateljima i pratiteljima Silentea – hvala vam iz dubine srca. Vi ste oduvijek bili moj razlog i poticaj. Ako vas nekad netko pita – to je ljubav! Ipak, znam da će neki od vas ovo doživjeti tužnim. Molim vas, nemojte. Vaš najdraži bend ne samo da i dalje postoji, nego ima sve što bendu treba da ostane uspješnim: posvećene članove, dobro poznati katalog glazbe, stručne suradnike, vjerne prijatelje. Najmlađoj među njima – Lari – želim da ova prilika donese barem dijelić toga što je meni donijela. Prihvatite ju nježno, kao što ste i mene. Podržite ju da i ona sebe ugradi u Silente. Svi znate da se pjeva srcem, pa treba srce i slušati. Tu sam prepoznala da sada želim živjeti i za neke druge stvari, a Silente zaslužuje ljude koji će živjeti za njega. I dalje ću živjeti za muziku. Prilike koje sam ja imala kroz Silente promijenile su mi život. Sada ja imam mogućnost biti mali dio pružanja tih prilika drugima pa ću to i činiti kroz Love Bar i druge projekte. A imam i potrebu tražiti svoj zvuk. Ili svoj sadašnji zvuk. Prvi pokušaj možete poslušati ovdje. Sutra bolje rađa se, za mene i moje strahove.” Voli vas vaša Doris – napisala je.

Pročitajte još

24 KOREOGRAFIJE PLESNOG STUDIJA Povirite sjajne izvedbe plesačica u Slavici

Dulist

[FOTO] NEDJELJNA ŠPICA Tko je prođirao Gradom?

Dulist

STRONG STATION OTVOREN U MOKOŠICI Nova meka za fitness entuzijaste

Željka Krstulović