DuList IN

Pjevačica Doris Kosović napustila Silente!

Pjevačica Doris Kosović napustila Silente!

Pjevačica Doris Kosović napustila je bend Silente. Odlučila se posvetiti vlastitim, životnim projektima te samostalnoj karijeri. Na njeno mjesto u bendu stiže mlada glazbenica Lara Viktoria Ilić.

Bend se o svemu oglasio na društvenim mrežama.

-Dragi naši pratitelji i prijatelji! Možda će vam ovo doći kao iznenađenje, a možda ste već nešto načuli jer to baš i nije nova vijest: naša sestra Doris odlučila se posvetiti drugim životnim projektima. Prenijet ćemo vam njene riječi, a naše su samo da je volimo, da smo ponosni na vrijeme koje je provela u bendu i da joj želimo uspjeh u svemu što bude radila. Show ide dalje! Čeka nas nova Silente pjesma, ljetna turneja koja kreće 1. svibnja, a mlada glazbenica Lara Viktoria Ilić priključit će se bendu i nastaviti gdje je Doris stala. Hvala svima na podršci i vidimo se na koncertima. Samo pravo! – naglasili su iz benda.


Prenijeli su riječi dosadašnje vokalistice popularnog benda, koja je i najavila prvi samostalni singl.

-Dragi moji, prvo želim zahvaliti svima vama koji Silente gradite: članovima benda, LAA-u, našim producentima i suradnicima, Nikši Bratošu, Domagoju Perišiću i svima koju su pridonijeli da Silente postane ovo što je danas. Da ima dobru muziku koja ljudima znači. Dali ste mi mnogo i pomogli da iz svoje mladenačke ljubavi prema glazbi izgradim sebe kao glazbenicu. Mojoj obitelji i mojim ljudima koji me usmjeravaju, podržavaju i bezuvjetno vole. Svatko od nas treba svoj mali svijet gdje smo sigurni i sasvim svoji. Hvala vama koji činite moj. A najvažnije – slušateljima i pratiteljima Silentea – hvala vam iz dubine srca. Vi ste oduvijek bili moj razlog i poticaj. Ako vas nekad netko pita – to je ljubav! Ipak, znam da će neki od vas ovo doživjeti tužnim. Molim vas, nemojte. Vaš najdraži bend ne samo da i dalje postoji, nego ima sve što bendu treba da ostane uspješnim: posvećene članove, dobro poznati katalog glazbe, stručne suradnike, vjerne prijatelje. Najmlađoj među njima – Lari – želim da ova prilika donese barem dijelić toga što je meni donijela. Prihvatite ju nježno, kao što ste i mene. Podržite ju da i ona sebe ugradi u Silente. Svi znate da se pjeva srcem, pa treba srce i slušati. Tu sam prepoznala da sada želim živjeti i za neke druge stvari, a Silente zaslužuje ljude koji će živjeti za njega. I dalje ću živjeti za muziku. Prilike koje sam ja imala kroz Silente promijenile su mi život. Sada ja imam mogućnost biti mali dio pružanja tih prilika drugima pa ću to i činiti kroz Love Bar i druge projekte. A imam i potrebu tražiti svoj zvuk. Ili svoj sadašnji zvuk. Prvi pokušaj možete poslušati ovdje. Sutra bolje rađa se, za mene i moje strahove.” Voli vas vaša Doris – napisala je.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist