Zanimljivosti

Dodatni medicinski timovi u sezoni

Župan Nikola Dobroslavić potpisao je Ugovore o zajedničkom financiranju dodatnih medicinskih timova u turističkoj sezoni 2012. godine s gradovima i općinama, županijskim Zavodom za hitnu medicinu, domovima zdravlja te TZ Općine Župa dubrovačka.

 
Za dodatne medicinske timove  utrošit će se oko 870 tisuća kuna od čega Županija  sudjeluje s 381 tisuća kuna, Ministarstvo turizma s 200 tisuća  kuna, gradovi i općine sudjeluju s 264 tisuća kuna te Turistička zajednica Općine Župa dubrovačka, kao jedina TZ, s  23.500 kuna.
 
U cilju povećanja standarda zdravstvene zaštite turista, a temeljem zahtjeva struke i dogovora s predstavnicima lokalne samouprave, Dubrovačko-neretvanska županija je kao koordinator projekta odredila lokaciju i način pružanja pojačane zdravstvene zaštite. Dodatni medicinski timovi, odnosno pripravnosti organizirat će se na području Dubrovnika, Ploča, Korčule i Metkovića te općina Župa dubrovačka, Mljet, Ston, Janjina, Lumbarda, Orebić, Trpanj, Slivno, Vela Luka i Blato.
 

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Procvjetao mjenduo u Župi dubrovačkoj!

Dulist

SLAVNA PROŠLOST REPUBLIKE Na današnji dan Dubrovčani odlučili: Ukida se ropstvo!

Dulist

Na WhatsAppu odsad možete slati poruke samima sebi

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija