Zanimljivosti

Dodatni medicinski timovi u sezoni

Župan Nikola Dobroslavić potpisao je Ugovore o zajedničkom financiranju dodatnih medicinskih timova u turističkoj sezoni 2012. godine s gradovima i općinama, županijskim Zavodom za hitnu medicinu, domovima zdravlja te TZ Općine Župa dubrovačka.

 
Za dodatne medicinske timove  utrošit će se oko 870 tisuća kuna od čega Županija  sudjeluje s 381 tisuća kuna, Ministarstvo turizma s 200 tisuća  kuna, gradovi i općine sudjeluju s 264 tisuća kuna te Turistička zajednica Općine Župa dubrovačka, kao jedina TZ, s  23.500 kuna.
 
U cilju povećanja standarda zdravstvene zaštite turista, a temeljem zahtjeva struke i dogovora s predstavnicima lokalne samouprave, Dubrovačko-neretvanska županija je kao koordinator projekta odredila lokaciju i način pružanja pojačane zdravstvene zaštite. Dodatni medicinski timovi, odnosno pripravnosti organizirat će se na području Dubrovnika, Ploča, Korčule i Metkovića te općina Župa dubrovačka, Mljet, Ston, Janjina, Lumbarda, Orebić, Trpanj, Slivno, Vela Luka i Blato.
 

Pročitajte još

BOGAT I RAZNOLIK PROGRAM Završio je deseti Festival znanosti

Dulist

T POD DEMO Dubrovački tim osmislio uređaj za čišćenje mora

Dulist

NA DANAŠNJI DAN Otvorena Zračna luka Dubrovnik

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija