Zanimljivosti

Udrugama 160 tisuća kuna od Županije

Župan Nikola Dobroslavić s nositeljima programa iz  područja zdravstva i socijalne skrbi potpisao je dvadeset ugovora vrijednih 160 tisuća kuna.

 
Za projekte i programe udruga i ustanova u zdravstvu u proračunu Županije osiguran je iznos od 60 tisuća kuna i podijeljen je na devet programa  i to u iznosima od 5 do 9 tisuća kuna. Riječ je o programima udruga  Slatki život iz Dubrovnika, Hrvatski Crveni križ-GD Korčula,, Udruga za solidarnost među sugrađanima „Ploče“, Udruga roditelja djece s posebnim potrebama „Cvitić“ Vela Luka,  „Topli Dom Mista“ Opuzen, Udruga Multiple skleroze Dubrovnik, Udruga Lukjernica, Humanitarna udruga za ostvarivanje pomoći djeci s posebnim obrazovnim potrebama iz Korčula te Udruga KLA  „Libertas“ iz Dubrovnik.
 
Za projekte i programe udruga i ustanova u socijalnoj skrbi osiguran je iznos od 100 tisuća kuna i podijeljen je  na 11 programa i to u iznosima od 7 do 11 tisuća kuna. Riječ je o programima Udruge gluhih i nagluhih DNŽ,  „Radost“ Ploče,  Ruka ljubavi“,„Rina Mašera”, Udruge djece s  cerebralnom paralizom „Leptirići“ Ploče,  ”Prijatelji” Metković, „Zajednica Pape Ivana XXIII“,Društva distorfičara invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida DNŽ, udruga FENIKS iz Dubrovnika, Općina Vela Luka te Udruge slijepih DNŽ.
 
Potpisujući ugovore, župan je istaknuo kako iznimno cijeni napore i predanost udruga građana oko skrbi za potrebite diljem Županije.  
 

Pročitajte još

SLAVNA PROŠLOST REPUBLIKE Na današnji dan Dubrovčani odlučili: Ukida se ropstvo!

Dulist

Na WhatsAppu odsad možete slati poruke samima sebi

Dulist

USUSRET FESTI Ne propustite slatke i slane radionice u DEŠI

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija