Županija

DOBROSLAVIĆ O ZL TREBINJE ‘Ministarstvo je uputilo prigovor. Ako baš žele graditi aerodrom, neka ga izmjeste!’

Na sjednici Županijske skupštine vijećnici su ponovno postavili pitanje o gradnji Zračne luke u Trebinju. Župan Nikola Dobroslavić komentirao je kako je to po njemu i Deklaraciji koju je Skupština donijela, velika ugroza za Županiju.

-Naše Ministarstvo je uputilo prigovor na dokumente koje su dobili iz BiH s primjedbama koje smo iznijeli, a koji govore da na 5 i pol kilometara od izvorišta Omble se takav projekt ne može drukčije tretirati nego kao ugroza za našu županiju i pitku vodu. Nadam se da će to biti dovoljno da se projekt, ne zaustavi, ali, ako ga baš žele graditi, da ga izmjeste na drugu lokaciju. Imamo protiv, ali nije vezano za ekološki aspekt, da to radi Republika Srbija na granici na kojoj je izvršila agresiju na dubrovačko područje i nanijela toliko zla – komentirao je župan Nikola Dobroslavić.

Pročitajte još

Pelješkim mostom do sada prošlo više od 230 tisuća vozila

Dulist

ŽUPAN: Vatrogasci su i noćas obranili Slano od vatrene stihije. Čestitam im i zahvaljujem!

Dulist

[ŽUPAN VATROGASCIMA] Hvala za odličan posao!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija