Županija

Giljača: Župane, Vi ste ugroza za našu županiju; Dobroslavić: Ja nikad ne petljam i ne lažem!

Giljača: Župane, Vi ste ugroza za našu županiju; Dobroslavić: Ja nikad ne petljam i ne lažem!

Župane, zašto obmanjujete javnost? Prema našim informacijama iz Ministarstva zaštite okoliša, sve je već dogovoreno između Hrvatske i Bosne i Hercegovine po pitanju gradnje Zračne luke Trebinje – pitao je župana Nikolu Dobroslavića vijećnik Srđ je grad Marko Giljača.

-Neformalno su nam iz Ministarstva potvrdili da je na razini RH i BIH dogovorena razmjena da će Hrvatska dopustiti gradnju aerodroma na lokaciji koja nikako ne odgovara Dubrovniku i ovoj županiji, a BiH će dozvoliti gradnju odlagališta opasnog nuklearnog otpada na Čerkezu. Naša Vlada samo priprema teren kako će obavijestiti javnost o tome. Izgubit ćemo svi mi. Radimo trgovinu – izvor Omble za sliv Une. Vi ste, župane, ugroza za našu županiju – rekao je Giljača.

Župan mu je odgovorio kako je već 13 godina na čelu županije te da mu ne može reći da ikoga obmanjuje.

-Valjda bi me ulovili u ovih 13 godina da sam nekoga obmanuo. Ne znam za te vaše informacije da će Vlada trgovati na štetu ove županije. Ja vam u to ne vjerujem, ali zašto ste vi za tu zračnu luku, a ne protiv? Mi smo crta obrane, HDZ ove županije. HE Ombla, ja vas nisam čuo, mi smo je zaustavili. Nismo mijenjali nikakva vodozaštitna područja. Sve što smo uradili, uradili smo po zakonu. Ja nikad ne petljam i ne lažem – poručio je župan.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist