Zanimljivosti

Djeco, šaljite radove na temu očuvanja okoliša!

Udruge Zeleni Forum Rijeke dubrovačke, Eko-Omblići i Zeleno Sunce uz Svjetski dan zaštite okoliša, 5. lipnja, organiziraju likovni natječaj za svu djecu Planeta.

– Svjetski dan okoliša obilježava se u cijelom svijetu od 1972. godine, znači punih 40 godina. Stoga za ovaj značajni eko datum i veliku obljetnicu pozivamo svu djecu i mlade da nam se jave svojim likovnim uradcima na temu „Volim i čuvam svoj okoliš„ – poručuju mladi eko-aktivisti.

Likovni uradci mogu se poslati na adresu: Zeleni Forum, Od Izvora 74, 20236 Mokošica, Rijeka dubrovačka, ili ubaciti u zeleni sandučić u Eko centru. Zadnji rok slanja dječjih radova je 3. lipnja do 16 sati.

Tri najbolja likovna uradka će biti izabrana 5.lipnja, na Svjetski dan zaštite okoliša, kojeg će eko-aktivisti obilježiti u jutarnjima satima na Stradunu s Udrugom Deša Dubrovnik i Dječjim vrtićem Gruž.

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Procvjetao mjenduo u Župi dubrovačkoj!

Dulist

SLAVNA PROŠLOST REPUBLIKE Na današnji dan Dubrovčani odlučili: Ukida se ropstvo!

Dulist

Na WhatsAppu odsad možete slati poruke samima sebi

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija