Županija

DIO GRAĐANA SE BUNI Ako dovedu u pitanje cestu do Račišća, Korčula će izgubiti 170 milijuna kuna

Vijećnika Alana Farca zanimalo je što se dogaša s projektom rekonstrukcije ceste Rašišće – Korčula koja će se financirati europskim sredstvima. Naglasio je kako je do njega došla infomracija kako se manja grupa građana protivi rekonstrukciji ceste.

-Ta je rekonstrukcija bila u svim planovima svih dosadašnjih vlastodržaca na Korčuli. Župane, postoje li oponenti koji žele zaustaviti realizaciju ovog strateškog projekta? – pitao je Farac Dobroslavića koji mu je odgovorio kako ne razumije zbog čega se bune protiv projekta koji im je na korist.

-Vjerovali smo da neće bit poteškoća s obzirom da je u nekoliko navrata održana i konzultacija s građanima. Ipak, obaviješten sam da postoji prigovor dijela građana. Nadam se da će ŽUC i druge institucije koje moraju odgovoriti na taj prigovor, da će to razriješiti i da neće dovesti u pitanje projekt. Ako ga dovede u pitanje, Grad Korčula će izgubiti 170 milijuna kuna i ne znam kako će isfinancirati tu cestu, a ne vjerujem da sadašnja cesta zadovoljava potrebe građana – rekao je župan.

Pročitajte još

U županiji nabavljaju dodatnu opremu za intervencije kod iznenadnih onečišćenja mora

Dulist

Izmijenjena trasa Libertasovog autobusa u Moluntu zbog izvođenja radova

Dulist

ZBOG ŽALBE Zaustavljen i drugi natječaj za Lučino razdolje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija