Zanimljivosti

Dan otvorenih vrata Babinog kuka

Valamar u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – područnom službom Dubrovnik organizira Dan otvorenih vrata Babinog kuka.

Kako ističu iz ove tvrtke, Dan otvorenih vrata Babinog kuka jedinstvena je prilika svim nezaposlenim Dubrovčanima koji žele raditi u hotelijerskoj industriji na poslovima konobara, pomoćnih konobara, kuhara, pomoćnih kuhara, kuhinjskih radnika, pomoćnih radnika u domaćinstvu, sobarica, spremačica, pralja i vrtlara da se pobliže upoznaju s načinom rada u navedenim područjima, postojećim stručnim timom te da se i sami predstave.

Stručni tim s kojim će svi kandidati imati prilike razgovarati sastoji se od voditelja pojedinih odjela kao što su kuhinja, restoran i domaćinstvo te zaposlenika službe ljudskih resursa.
– Dubrovnik-Babin kuk najveća je hotelska kuća u Dubrovniku koja u svom vlasništvu ima pet hotela i kamp, kojima upravlja Valamar, vodeća hrvatska tvrtka za upravljanje u turizmu. Valamar okuplja pojedince željne rada u dinamičnom okruženju, u kojem svaki novi dan predstavlja novu priliku za postizanje profesionalnih ciljeva.

Prepoznaje talente, predanost i upornost kod pojedinaca koje razvija uz kontinuirano stručno i osobno usavršavanje. Rukovodi se partnerstvom i uzajamnim povjerenjem i tako osnažuje svoju najveću vrijednost – ljudski kapital – navedeno je u priopćenju za medije.
Dan otvorenih vrata Babinog kuka održat će se 26. siječnja s početkom u 10 sati u hotelu Argosy.
 

Pročitajte još

SUZE SVETOG LOVRA Ne propustite nebeski spektakl u noći s 11. na 12. kolovoza!

Dulist

[FOTOGRAFIJA TJEDNA] Iz Porta u ‘veliki svijet’

Zvonimir Pandža

‘IZGLEDA TAKO MOĆNO’ Spektakularni video Pelješkog mosta kakvog dosad niste vidjeli

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija