Zanimljivosti

Dan otvorenih vrata Babinog kuka

Valamar u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – područnom službom Dubrovnik organizira Dan otvorenih vrata Babinog kuka.

Kako ističu iz ove tvrtke, Dan otvorenih vrata Babinog kuka jedinstvena je prilika svim nezaposlenim Dubrovčanima koji žele raditi u hotelijerskoj industriji na poslovima konobara, pomoćnih konobara, kuhara, pomoćnih kuhara, kuhinjskih radnika, pomoćnih radnika u domaćinstvu, sobarica, spremačica, pralja i vrtlara da se pobliže upoznaju s načinom rada u navedenim područjima, postojećim stručnim timom te da se i sami predstave.

Stručni tim s kojim će svi kandidati imati prilike razgovarati sastoji se od voditelja pojedinih odjela kao što su kuhinja, restoran i domaćinstvo te zaposlenika službe ljudskih resursa.
– Dubrovnik-Babin kuk najveća je hotelska kuća u Dubrovniku koja u svom vlasništvu ima pet hotela i kamp, kojima upravlja Valamar, vodeća hrvatska tvrtka za upravljanje u turizmu. Valamar okuplja pojedince željne rada u dinamičnom okruženju, u kojem svaki novi dan predstavlja novu priliku za postizanje profesionalnih ciljeva.

Prepoznaje talente, predanost i upornost kod pojedinaca koje razvija uz kontinuirano stručno i osobno usavršavanje. Rukovodi se partnerstvom i uzajamnim povjerenjem i tako osnažuje svoju najveću vrijednost – ljudski kapital – navedeno je u priopćenju za medije.
Dan otvorenih vrata Babinog kuka održat će se 26. siječnja s početkom u 10 sati u hotelu Argosy.
 

Pročitajte još

Prolistala je stoljetna murva na Pilama!

Dulist

[FOTOGRAFIJA TJEDNA] Mistični otočić svetog Andrije

Zvonimir Pandža

Hrvatska od danas ima čak 42 proizvoda zaštićenog naziva u EU!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija