Zanimljivosti

Dan otvorenih vrata Babinog kuka

valamar la croma 29

Valamar u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – područnom službom Dubrovnik organizira Dan otvorenih vrata Babinog kuka.

Kako ističu iz ove tvrtke, Dan otvorenih vrata Babinog kuka jedinstvena je prilika svim nezaposlenim Dubrovčanima koji žele raditi u hotelijerskoj industriji na poslovima konobara, pomoćnih konobara, kuhara, pomoćnih kuhara, kuhinjskih radnika, pomoćnih radnika u domaćinstvu, sobarica, spremačica, pralja i vrtlara da se pobliže upoznaju s načinom rada u navedenim područjima, postojećim stručnim timom te da se i sami predstave.

Stručni tim s kojim će svi kandidati imati prilike razgovarati sastoji se od voditelja pojedinih odjela kao što su kuhinja, restoran i domaćinstvo te zaposlenika službe ljudskih resursa.
– Dubrovnik-Babin kuk najveća je hotelska kuća u Dubrovniku koja u svom vlasništvu ima pet hotela i kamp, kojima upravlja Valamar, vodeća hrvatska tvrtka za upravljanje u turizmu. Valamar okuplja pojedince željne rada u dinamičnom okruženju, u kojem svaki novi dan predstavlja novu priliku za postizanje profesionalnih ciljeva.

Prepoznaje talente, predanost i upornost kod pojedinaca koje razvija uz kontinuirano stručno i osobno usavršavanje. Rukovodi se partnerstvom i uzajamnim povjerenjem i tako osnažuje svoju najveću vrijednost – ljudski kapital – navedeno je u priopćenju za medije.
Dan otvorenih vrata Babinog kuka održat će se 26. siječnja s početkom u 10 sati u hotelu Argosy.
 

Pročitajte još

PRIJE 61 GODINU Posveta nove župne crkve u Mokošici nakon dva desetljeća od ratnog razaranja

Dulist

ISTRAŽIVANJE POKAZALO 87 posto Hrvata izloženo stresu, žene pogođenije od muškaraca

Dulist

DJEČICA IZ ‘IZVIĐAČA’ Iznenađenje za tete i roditelje, Rim Tim Tagi Dim na Gracu

Ivana Mijić Vulinović