Zanimljivosti

Župa poziva: Preuzmite svoje kućne brojeve!

Još 200 kućnih brojeva u Župi dubrovačkoj čeka preuzimanje od strane vlasnika. Kako ističu iz Općine Župa dubrovačka od 1 900 kućnih brojeva

koliko ih je izrađeno tijekom 2008. i 2009., nije podijeljeno oko 200 brojeva, s obzirom da se vlasnici u to vrijeme nisu zatekli u svojim domovima. Općina je tako u te dvije godine izdvojila značajna sredstva i izradila ukupno 1900 tablica s kućnim brojevima za sva naselja Župe dubrovačke.

A u prosincu 2011. također je izrađeno i 250 tablica s kućnim brojevima i to za čitavu ulicu Popolica u naselju Mlini, dio ulice Put dr. A. Starčevića i to kućne brojeve od broja 1 do broja 100 te samo neparne brojeve od broja 100 do broja 137B kao i tablice s kućnim brojevima koje je Ured za katastarsko-geodetske poslove dodijelio od 2010. do kraja 2011. za područje cijele Općine.

Kako se navodi na općinskom webu ostali brojevi Ulice dr. A. Starčevića nisu izrađeni zbog nesređenosti dodijeljenih kućnih brojeva dok kućni brojevi ulica Na Rudini i Put sv. Ilije u naselju Čibača nisu izrađeni zbog očekivane dodjele novih naziva navedenih ulica. Neizrađene kućne brojeve, njih oko 200, Općina planira izraditi nakon sređivanja istih.

Također javljaju kako nisu podijeljeni ni kućni brojevi izrađeni u prosincu 2011., odnosno ulice Popolica i dio Puta dr. A. Starčevića, kao i ostali kućni brojevi dodijeljene od 2010. do kraja 2011. .

– Stoga ovim putem molimo vlasnike kućnih brojeva izrađenih, a ne preuzetih u 2008. i 2009. kao i kućnih brojeva izrađenih u prosincu 2011. da dođu osobno ili da se obrate Općini Župa dubrovačka na broj telefona 487-473 radi preuzimanja istih – naveli su iz Župe dubrovačke.

Pročitajte još

SVJETSKI DAN KAZALIŠTA ‘Čuvajmo pisce i glumce, jer pisci su Riječ, a glumci Govor’

Dulist

HUMANITARNI BUVLJAK Čak 2424 eura prikupljena za Udrugu Down sindrom!

Dulist

Sportski duh, navijanje, smijeh i radost zavladat će u utorak župskom školom!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija