Aktualno

CineStar 15. svibnja otvara vrata

CineStar 15. svibnja otvara vrata

CineStar Dubrovnik, prvi multipleks u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, otvorit će se 15. svibnja u sklopu kompleksa Dvori Lapad.

CineStar Dubrovnik bit će u potpunosti digitalizirano kino sa 3 dvorane ukupnog kapaciteta 575 sjedala. Čak 2 dvorane bit će opremljene RealD 3D tehnologijom, a CineStar će i u Dubrovniku predstaviti svoju ultimativnu kino dvoranu, CineStar eXtreme, s platnom veličine 100 m².

10 milijuna kuna uloženo je u CineStar Dubrovnik, multipleks kina s   pet zvjezdica, s ciljem da vrhunska filmska zabava bude dostupna Dubrovčanima i stanovnicima okolice.
U jednom od najljepših gradova svijeta, Dubrovniku, CineStar je upotpunio svoju ponudu sa dva vip reda u svakoj dvorani. 74 VIP
sjedala smještena su u zadnja dva reda, većih su dimenzija, izvedena su u koži i osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić kako bi gledanje filma bilo maksimalno opuštajuće i ugodno iskustvo. Za odmor i zabavu s pet zvjezdica.

Redovno prikazivanje filmova započet će 16. svibnja, a  večer prije bit će upriličen i event svečanog otvorenja kina  uz cijenjene uzvanike  i specijalne projekcije. U ovom najvećem  kinu u regiji prikazivat će se prosječno 150 novih filmskih  naslova godišnje, a osim filmova posjetitelji ćemoći uživati i u alternativnim sadržajima poput live prijenosa koncerata, opera, baleta i sportskih događanja, objedinjenih pod nazivom Spektakli u CineStaru. Svi posjetitelji multipleksa CineStar Dubrovnik imat će osiguran besplatan parking.

CineStar Dubrovnik je deseti multipleks kojeg otvara tvrtka MBlitz-CineStar i njime se broj CineStar dvorana u Hrvatskoj  penje na 74 , s ukupnim kapacitetom od 13075 sjedala.
Za potpuni užitak gledanja filmova multipleksi CineStar osiguravaju komforne klimatizirane dvorane s wall to wall  platnima i apsolutno najboljom svjetskom audio vizualnom  tehnologijom koja uključuje Barco digitalne projektore, Doremi servere i RealD 3D tehnologiju.
Uvođenjem posebnih Stars Club 2X bonus kartica, Studentskih kartica, Ponoćnih i Skrivenih premijera, filmskih matineja, on-line kupnjom ulaznica, ispisom istih kod kuće, te najsuvremenijim RealD 3D naočalama koje uključuju i dječje naočale malih dimenzjia, tvrtka zadovoljava sve vrhunske svjetske standarde u branši. Svaki multipleks funkcionira i kao event i konferencijski centar koji povezanošću video linkovima podržava konferencije od više tisuća ljudi.

Blitz-CineStar će u širenju mreže multipleksa do kraja 2012. otvoriti još 3 kina: multipleks u Slavonskom Brodu u Colosseum centru (4 dvorane, 520 sjedala),i veliki projekt u Splitu, multipleks s 11 dvorana u sklopu centra Mall of Split te multipleks u Vukovaru.
Uz postojeće, CineStar Arena IMAX (10 dvorana s 1712 sjedala),  CineStar Zagreb (13 dvorana s 2940 sjedala), CineStar Novi Zagreb (9 dvorana s 1927 sjedala), CineStar Rijeka (8 dvorana s 1868 sjedala), CineStar Zadar (6 dvorana s 980 sjedala), CineStar Šibenik (5 dvorana s 592 sjedala), CineStar Split (5 dvorana, 500 sjedala) Cinestar Osijek (9 dvorana, 1165 sjedala) CineStar Varaždin (6 dvorana, 800 sjedala) svi planirani multipleksi činit će nacionalni CineStar lanac od ukupno 13 multipleksa s više od 90 dvorana koje sadrže preko 15 000 sjedala.

Blitz-Cinestar je apsolutni lider u ponudi filmskih sadržaja u svojim kinima. Godišnje će se u CineStaru Varaždin prikazati preko 150 novih filmskih naslova, s naglaskom da najveći svjetski hitovi u hrvatska kina dolaze istovremeno kad i u svjetska. Takvu bogatu ponudu u multipleskima Cinestar osigurava suosnivač Blitz-CineStara i vodeći hrvatski filmski distributer, tvrtka Blitz film i video distribucija, koja je ekskluzivni zastupnik najvećih filmskih studija Warner Bros. Pictures International, United International Pictures – UIP (Universal, Paramount, DreamWorks) i 20th Century Fox, te surađuje s nezavisnim kompanijama i distributerima kao što su Icon Entertainment, Europa Corp, Lakeshore Entertainment, Morgan Creek International, Summit Entertainment, Pathe Distribution, Studio Canal /Canal-plus i Lionsgate. Blitz Film i video distribucija je ujedno i ekskluzivni video distributer kompanija Sony Pictures Home Entertainment, Paramount Home Entertainment Global, a division of Viacom Global, DreamWorks Animation Home Entertainment LLC i Dreamworks LLC.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist