Županija

Čelopeci, Mlini, Gornij i Donji Brgat bez struje, provjerite kada

Radovi na NN mreži 10/0,4 kV TS ČELOPECI prethodno najavljeni za ovu srijedu se odgađaju za četvrtak, 27. listopada, javljaju iz Elektrojuga. Također, zbog neophodnih radova na NN mreži TS 10/0,4 kV MLINI 2 (TRGOVIŠTE), osim u slučaju odgode radi više sile, vog četvrtka u vremenu od osam i pol ujutro do 16 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom u ulici Trgovište, k.br. 31, 32, 33, 34, 35 i 39.

Zbog neophodnih radova na NN mreži TS 10/0,4 kV ČELOPECI, osim u slučaju odgode radi više sile, u također u četvrtak, u vremenu od osam i pol ujturo do 15 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom u ulici Lazine k.br. 1-52.

Zbog neophodnih radova u TS 10/0,4 kV BRGAT GORNJI, osim u slučaju odgode radi više sile, u četvrtak isti dan od osam do 17 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom za naselja Gornji Brgat i Donji Brgat.

Pročitajte još

POTPORE ZA RURALNI RAZVOJ dRural i DUNEA pozivaju na prijave

Dulist

Dobroslavić: ‘Temeljna politika EU-a je poljoprivredna politika i hrana’

Dulist

Prilika za početnike – slobodan poslovni prostor u Poduzetničkom inkubatoru

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija