Zanimljivosti

BESPLATNA TURA UZ VALENTINOVO S Lidijom Begić otkrijte tragove ljubavnih šaputanja u kantunima Grada

Turistička vodičica Lidija Begić, među svojim raznolikim tematskim turama, kreirala je i jednu koju želi pokloniti sugrađanima ususret Valentinovu, ali i na sam ‘Dan zaljubljenih’. Riječ je o besplatnoj turi ‘Tragovima ljubavi od davnina’. Tura će se održati u subotu i nedjelju s početkom u 9 sati, a početna točka je na Brsaljama. Kroz dva sata sugrađani će zajedno s ovom dubrovačkom vodičicom istraživati kutke našeg Grada i saznati više o ljubavnim pričama koje se u njima kriju.

-Dubrovnik je prepun ljubavnih priča, bez obzira je li riječ o legendama ili stvarnim ljudima koji su hodali ovim kamenom prije nas. Moja tura kreće se ulicama Grada baš njihovim stopama i govori o stvarnim ljudima, utemeljenim povijesnim činjenicama i oslanja se na malo povijesnih ljubavnih šaputanja – istaknula je o turi Begić.

Interes za turu jako je velik, a radi poštivanja epidemiološke situacije i dozvoljene veličine grupe od maksimalno 25 ljudi, potrebno se najaviti na kontakt broj 098219213 ili u inbox na Facebooku Lidije Begić.

Pročitajte još

M-LJETOVANJE 2021. Tratajte se odmorom na Odisejevom otoku

Dulist

Art radionica Lazareti otvara radionicu kreativnog pisanja

Dulist

NA DANAŠNJI DAN PRIJE 90 GODINA Miro Rakela pobjednik prve biciklističke utrke u Dubrovniku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija