Aktualno

ANDRIJA JARAK Veliki je ovo dan, Hrvatska je napokon cjelovita!

Povijesnom spajanju Hrvatske i otvorenju Pelješkog mosta svjedoči danas iz Komarne i poznati hrvatski voditelj, Dubrovčanin Andrija Jarak.
-Velik je ovo dan za Hrvatsku, posebno za nas koji smo rođeni u ovoj županiji. Hrvatska je napokon spojena i drago mi je da smo doživjeli otvaranje Pelješkog mosta. Užasno me je povrijedila činjenica da izvjesni gospodin Dolenčić, koji organizira ovu ceremoniju, nije pozvao dubrovačke branitelje, poglavito tu mislim na Odred naoružanih brodova. Čuo sam da se u međuvremenu ta nepravda i glupost ispravila tako da mi je drago da se most otvara i da više nećemo morati čekati u kilometarskim kolonama u Neumu. Hrvatska je napokon cjelovita – ističe Andrija Jarak.
-Nadam se da će i oni koji su bili protiv mosta shvatiti što ovaj projekt znači za Republiku Hrvatsku – rekao je za kraj.

Pročitajte još

VANDA I GABRIELA ĐANIĆ Mama i kći violončelistice stvaraju lijepu glazbenu priču

Maria Prkut

Culture Club Revelin proglašen 22. najboljim klubom na svijetu

Dulist

OBOREN REKORD Danas je najtoplije bilo u Dubrovniku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija