Zanimljivosti

Akcija “Motocikli i mopedi u prometu”

Dolaskom ljepšeg vremena i povoljnih uvjeta za vožnju motocikala i mopeda aktualizira se problem sigurnosti te skupine sudionika u prometu koja je jedna od najugroženijih.

U cilju smanjenja broja i posljedica prometnih nesreća u kojima sudjeluju vozači motocikala i mopeda te propagiranja poželjnog ponašanja u prometu, Policijska uprava dubrovačko-neretvanska tijekom mjeseca travnja organizira promidžbeno preventivne aktivnosti prema slijedećem rasporedu:
 
– Dubrovnik – parking prostor kod skretanja za hotel Minčetu – 14.travnja s početkom u 9 sati
– Čilipi – Dom kulture – 22. travnja s početkom u 15 sati
Metković – ispred hotela Narona – 14.travnja s početkom u 9 sati
– Ploče – Obala dr.F.Tuđmana – 21. travnja s početkom u 13 sati
– Orebić – trajektno pristanište – 14. travnja s početkom u 10 sati
– Korčula – predio „Podrum“ u Smokvici – 15.travnja s početkom u 10 sati
 
Uz službenike prometne policije nadležnih policijskih postaja u akciju su uključeni i predstavnici Hitne medicinske pomoći, auto škola, moto klubova i stanica za tehnički pregled koji će promovirati primjereno ponašanje u prometu, davati savjete o propisanoj vožnji, prenositi vlastita iskustva o sigurnoj vožnji, što učiniti u slučaju prometne nesreće  i dr. Također će se prezentirati oprema i vozila kojom se koristi prometna policija u svakodnevnom radu. 

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Procvjetao mjenduo u Župi dubrovačkoj!

Dulist

SLAVNA PROŠLOST REPUBLIKE Na današnji dan Dubrovčani odlučili: Ukida se ropstvo!

Dulist

Na WhatsAppu odsad možete slati poruke samima sebi

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija