Aktualno

AKCIJA ‘MIR I DOBRO’ Koga je ‘policajac’ Franković pokudio, a koga nagradio?

AKCIJA 'MIR I DOBRO' Koga je 'policajac' Franković pokudio, a koga nagradio?

Na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske danas se provodila operativna akcija ‘Mir i dobro’ u kojoj su u Dubrovniku sudjelovali gradonačelnik Mato Franković i načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević.

Ovom akcijom svim se građanima, te svima koji se u njoj zateknu, želio pružiti najviši mogući stupanj sigurnostiAkcija nadzora vozača provodila se u smislu poštivanja propisa vezanih za alkohol, korištenja sigurnosnih pojaseva i zaštitnih kaciga, korištenja mobitela i za poštivanje ograničenja brzine, odnosno propisa čije kršenje uzrokuje najteža stradavanja.

Svim vozačima, koji su bili zaustavljeni, ponašanje je bilo u skladu s propisima, te ih je gradonačelnik nagradio prigodnim poklonom. Isto tako, naglasio je kako svima onima koji kreću na put apelira ‘da voze po propisima, staju i odmaraju se kako bi sigurno stigli na svoje odredište’.

Načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević istaknuo je kako svakodnevno nastoje biti preventivni na svim poljima djelovanja, prvenstveno u prometu.

– Nastojimo biti korektor u prometu kako se ne bi dogodile neželjene posljedice te se trudimo povećati svijest javnosti. Naravno, u vrijeme blagdana, sudjelujemo u prometu, kako bi se izbjegle gužve koje su neminovne i specifične za Grad Dubrovnik i prometnice – poručio je Pavličević.

 

Pročitajte još

[FOTO] LEONARDA TIKVICA ‘PEP konferencija je prilika mladima za čuti iskustva stručnjaka iz prve ruke’

Nora Di Leo

Uskoro kreće energetska obnova ljetnikovca Crijević Pucić

Dulist

Kakvo nas ljeto očekuje?

Dulist