DuList IN

3, 2, 1 KUHAJ Martina i Ante suzama radosnicama proslavili prolaz dalje!

321kuhaj S06E04 144

Neki su se u show ‘Tri, dva jedan – kuhaj’ došli zabavljati, drugi nešto naučiti, a treći već znaju osnove kulinarstva i žarko žele proći što dalje u showu. Među ovim posljednjima je i natjecateljski par, Martina iz Dubrovnika i Ante iz Orebića, koje je prolaz dalje dirnuo do suza!

– Nisam se mogao suzdržati. Nisam mogao glumiti nekog Herkulesa da izdržim to bez suza. Kada sam vidio Martinu, baš me je nekako presjeklo i morao sam to nekako izbaciti iz sebe, da mi bude lakše –  kazao je Ante nakon što je saznao da su on i Martina prikupili dovoljan broj bodova za prolaz u TOP 10.

– Bilo mi je neugodno ispred kamera. Mislio sam si ‘di ću ja sad ovakav zaplakat, bože sačuvaj’. Ali to je znak da nam je baš stalo do prolaska – objasnio je 28-godišnjak zbog čega su na njegovom licu tekle suze radosnice.

Osim Martine i Ante, na popisu 10 najboljih kandidata našli su se i Nikolina i Otto, koji su u restoranskom zadatku prikupili najveći broj bodova, ukupno sedam. Oglušili su se na Špičekovu molbu da se opuste i ‘ne kuhaju dobro’, već su pripremili zanimljiv jelovnik u kojem je bilo i mesa.

Od natjecanja su se oprostile najstarije natjecateljice, Ružica i Barica, te kćer i otac iz Čavla.

– Odlazimo kući, ali moram priznati da nam je izuzetno drago što naši novostečeni prijatelji nastavljaju ovu avanturu. To je kao da smo i mi ostali u showu… – kaže Antonia, sretna što natjecanje nije završila bez bodova.

Od ponedjeljka, 5. veljače, na RTL-u kreće novi selekcijski krug u kojem ćete upoznati četiri nova para koja traže prolaz u TOP 10.

Pročitajte još

PRVI PLJESAK Najljepši glas Konavla je Marieta Milas!

Dulist

[FOTO] PUN GRAD TURISTA Điravaju, razgledavaju, fotografiraju se

Dulist

[FOTO] PLESNI STUDIO LAZARETI Sjajni rezultati na natjecanju u Mostaru!

Dulist