DuList IN

3, 2, 1 KUHAJ Martina i Ante suzama radosnicama proslavili prolaz dalje!

3, 2, 1 KUHAJ Martina i Ante suzama radosnicama proslavili prolaz dalje!

Neki su se u show ‘Tri, dva jedan – kuhaj’ došli zabavljati, drugi nešto naučiti, a treći već znaju osnove kulinarstva i žarko žele proći što dalje u showu. Među ovim posljednjima je i natjecateljski par, Martina iz Dubrovnika i Ante iz Orebića, koje je prolaz dalje dirnuo do suza!

– Nisam se mogao suzdržati. Nisam mogao glumiti nekog Herkulesa da izdržim to bez suza. Kada sam vidio Martinu, baš me je nekako presjeklo i morao sam to nekako izbaciti iz sebe, da mi bude lakše –  kazao je Ante nakon što je saznao da su on i Martina prikupili dovoljan broj bodova za prolaz u TOP 10.

– Bilo mi je neugodno ispred kamera. Mislio sam si ‘di ću ja sad ovakav zaplakat, bože sačuvaj’. Ali to je znak da nam je baš stalo do prolaska – objasnio je 28-godišnjak zbog čega su na njegovom licu tekle suze radosnice.

Osim Martine i Ante, na popisu 10 najboljih kandidata našli su se i Nikolina i Otto, koji su u restoranskom zadatku prikupili najveći broj bodova, ukupno sedam. Oglušili su se na Špičekovu molbu da se opuste i ‘ne kuhaju dobro’, već su pripremili zanimljiv jelovnik u kojem je bilo i mesa.

Od natjecanja su se oprostile najstarije natjecateljice, Ružica i Barica, te kćer i otac iz Čavla.

– Odlazimo kući, ali moram priznati da nam je izuzetno drago što naši novostečeni prijatelji nastavljaju ovu avanturu. To je kao da smo i mi ostali u showu… – kaže Antonia, sretna što natjecanje nije završila bez bodova.

Od ponedjeljka, 5. veljače, na RTL-u kreće novi selekcijski krug u kojem ćete upoznati četiri nova para koja traže prolaz u TOP 10.

Pročitajte još

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist