Zanimljivosti

Župljani zovu na piknik

OŠ Župa dubrovačka i udruga Hvala što postojiš organiziraju u Srebrenom ove nedjelje druženje na otvorenom s početkom u 17 sati. Piknik s bogatim programom je humanitarnog karaktera, te se pozivaju sugrađani da se pridruže u što većem broju.

 
Tema piknika je zdrava hrana, a razredi OŠ Župa dubrovačka pripremit će i urediti svoje trpeze duž cijelog parka Srebreno. Vrijednim učenicima bit će dodijeljene nagrade u kategorijama najbolja trpeza prema izboru hrane, najbolja domaćica i najljepše uređena trpeza. Učenici će svoje proizvode prodavati, a cjelokupan prihod od prodaje namijenjen je jednoj župskoj obitelji.
 
Učenici OŠ Župa dubrovačka su također pisali sastave na temu Nasilje nije fora i crtali radove na temu Crtež koji donosi osmijeh. Žiri će proglasiti pobjednike u obje kategorije.

Udruga Hvala što postojiš organizira akciju Tvoj i moj ormar. Sugrađani se pozivaju da donesu očuvanu robu koju više ne koriste. Roba će biti izložena na tiramoli u parku, te će svatko moći slobodno uzeti ono što mu je potrebno.
 

Program nedjeljnog piknika:
17:00 sati         Nastup mažoretkinja i ritmičke grupe OŠ Župe dubrovačke ispred restorana "Galeb"
17:15 sati         Trčanje krosa, start na velikom mulu
17:30 sati         Eko-grupa OŠ Župa dubrovačka sadi maslinu u parku Srebreno
18:00 sati         Priredba povodom Dana škole na pozornici u parku
19:00sati          Slikavanje grupne slike svih učenika osnovne škole na plivalištu u Mlinima
20:00 sati         Mala raspjevana Župa

OŠ Župa dubrovačka i udruga Hvala što postojiš Vam unaprijed zahvaljuju na odazivu i raduju se druženju na otvorenom. Vidimo se u nedjelju popodne u Srebrenom!
 
 
 

Pročitajte još

SJEĆATE LI SE? Na današnji dan 2012. Dubrovnik i okolicu zahvatila ciklona ‘Gabor’

Dulist

[FOTOGALERIJA PREDIVNIH LJUDI U NOŠNJAMA] S ponosom čuvaju tradiciju od zaborava!

Dulist

Čak 60 natjecatelja na Prvenstvu upravljanih jedrilica Dragon Force 65!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija