Županija

Županija sufinancira komunalnu infrastrukturu u Metkoviću, Kuli Norinskoj, Zažablju i Pojezerju

Županija sufinancira komunalnu infrastrukturu u Metkoviću, Kuli Norinskoj, Zažablju i Pojezerju

Radi se o sredstvima koje Županija redovno ima u svome proračunu, pa je tako i ove godine, a smatramo da je to dobar način u podršci jedinicama lokalne samouprave jer će ta sredstva koristiti za njihove projekte i potrebe – rekao je župan Nikola Dobroslavić koji je u Metkoviću u četvrtak potpisao ugovore o dodjeli županijskih sredstava za sufinanciranje komunalne infrastrukture Gradu Metkoviću te općinama Kula Norinska, Zažablje i Pojezerje.

Ugovore je župan Dobroslavić tako potpisao s gradonačelnikom Metkovića Daliborom Milanom te načelnicima spomenutih općina – Nikolom Krstičevićem, Majom Vrnogom i Borislavom Dominikovićem.

U ime potpisnika nazočnima se obratio gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan, koji je zahvalio županu i Dubrovačko-neretvanskoj županiji što su iznašli sredstva u ovoj gospodarski teškoj godini.

– Ova sredstva će nama u lokalnoj samoupravi značajno olakšati realizaciju projekata važnih za život u našim sredinama te poboljšanje komunalne infrastrukture – zaključio je metkovski gradonačelnik.

Pročitajte još

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist

Vodovod osigurao bolju vodoopskrbu Dubrovačkog primorja

Dulist