Županija

ŽUPA DUBROVAČKA Potpisan ugovor o sufinanciranju rekonstrukcije i izgradnje nogometnog igrališta za najmanje uzraste

ŽUPA DUBROVAČKA Potpisan ugovor o sufinanciranju rekonstrukcije i izgradnje nogometnog igrališta za najmanje uzraste

Nakon izgradnje pomoćnog nogometnog igrališta s umjetnom travom, Općina Župa dubrovačka u suradnji s NK Župa dubrovačka nastavila je s ulaganjem u sportsku infrastrukturu u SRC Čibača. Započeti radovi na rekonstrukciji glavnog nogometnog terena su pri samom kraju.

Prilikom posjeta Općini Župa dubrovačka župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić i predsjednik NK Župa dubrovačka Đuro Lonza, potpisali su Ugovor o sufinanciranju rekonstrukcije i izgradnje nogometnog igrališta za najmanje uzraste, te nabavke opreme za potrebe kluba. Podsjetimo, središnji državni ured za sport pri Ministarstvu turizma i sporta sufinacirao je projekt rekonstrukcije u ukupnom iznosu od 418.000,00 Kn, dok je Općina Župa dubrovačka u svom proračunu za 2021. godinu osigurala dodatnih 422.000,00 Kn.

Briga o djeci i mladeži prioritet su Općine Župa dubrovačka, te će se izgradnjom pomoćnih nogometnih igrališta koja su obogaćena za još jedno i rekonstrukcijom glavnog nogometnog terena NK Župa dubrovačka značajno popraviti uvjeti za odvijanje trenažnih procesa i natjecanja svih uzrasta kluba.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist