Županija

ŽUPA DUBROVAČKA Potpisan ugovor o sufinanciranju rekonstrukcije i izgradnje nogometnog igrališta za najmanje uzraste

ŽUPA DUBROVAČKA Potpisan ugovor o sufinanciranju rekonstrukcije i izgradnje nogometnog igrališta za najmanje uzraste

Nakon izgradnje pomoćnog nogometnog igrališta s umjetnom travom, Općina Župa dubrovačka u suradnji s NK Župa dubrovačka nastavila je s ulaganjem u sportsku infrastrukturu u SRC Čibača. Započeti radovi na rekonstrukciji glavnog nogometnog terena su pri samom kraju.

Prilikom posjeta Općini Župa dubrovačka župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić i predsjednik NK Župa dubrovačka Đuro Lonza, potpisali su Ugovor o sufinanciranju rekonstrukcije i izgradnje nogometnog igrališta za najmanje uzraste, te nabavke opreme za potrebe kluba. Podsjetimo, središnji državni ured za sport pri Ministarstvu turizma i sporta sufinacirao je projekt rekonstrukcije u ukupnom iznosu od 418.000,00 Kn, dok je Općina Župa dubrovačka u svom proračunu za 2021. godinu osigurala dodatnih 422.000,00 Kn.

Briga o djeci i mladeži prioritet su Općine Župa dubrovačka, te će se izgradnjom pomoćnih nogometnih igrališta koja su obogaćena za još jedno i rekonstrukcijom glavnog nogometnog terena NK Župa dubrovačka značajno popraviti uvjeti za odvijanje trenažnih procesa i natjecanja svih uzrasta kluba.

Pročitajte još

[FOTO] MODELARSKA LIGA Županijsko natjecanje mladih tehničara

Dulist

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist