Županija

ŽUPAN ZLATNIM VATERPOLISTIMA ‘Naučili ste nas na dobre rezultate, ali ovo je bilo posebno’

Župan Nikola Dobroslavić, pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević i privremena pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport Ana Čeović primili su danas
Petoricu vaterpolskih reprezentativaca iz Dubrovačko-neretvanske županije koji su osvojili zlato na Europskom vaterpolskom prvenstvu u Splitu primio je ovog ponedjeljka župan Nikola Dobroslavić sa suradnicima.
-Zadovoljstvo nam je nakon jučerašnjeg dočeka, naći se s vama i službeno u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, kako bismo vam još jednom čestitali na uspjehu. Naučili ste nas na dobre rezultate, ali ovo je bilo posebno – istaknuo je župan Nikola Dobroslavić te je zlatnoj dubrovačkoj petorki uručio prigodne darove.
-Cijelo prvenstvo je bilo izvrsno organizirano, svi sadržaji i sve aktivnosti na visokoj razini i kad tome dodamo naš dobar rezultat, naravno da smo prezadovoljni – potvrdio je Marko Bijač najbolji vratar prvenstva.
Vaterpoliste nakon kraćeg odmora očekuju obveze u njihovim klubovima, a pred njima su, zbog korona krize nešto učestalija natjecanja – svjetsko, europsko i još jedno svjetsko vaterpolsko prvenstvo, a potom i Olimpijske igre – naglasili su zlatni dubrovački vaterpolisti Filip Kržić, Toni Popadić, Marko Žuvela, Loren Fatović i Marko Bijač.

Pročitajte još

Bekić: U Dnevnoj bolnici Metković do danas pregledano 1150 pacijenata

Dulist

LASTOVCI, DOĐITE NA JAVNU RASPRAVU! Izazovi očuvanja kvalitete života na otoku

Dulist

ZNANJEM DO EU FONDOVA Otvoreni pozivi za dRural potpore za zrcalne regije

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija