Županija

ŽUPAN ZLATNIM VATERPOLISTIMA ‘Naučili ste nas na dobre rezultate, ali ovo je bilo posebno’

ŽUPAN ZLATNIM VATERPOLISTIMA 'Naučili ste nas na dobre rezultate, ali ovo je bilo posebno'

Župan Nikola Dobroslavić, pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević i privremena pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport Ana Čeović primili su danas
Petoricu vaterpolskih reprezentativaca iz Dubrovačko-neretvanske županije koji su osvojili zlato na Europskom vaterpolskom prvenstvu u Splitu primio je ovog ponedjeljka župan Nikola Dobroslavić sa suradnicima.
-Zadovoljstvo nam je nakon jučerašnjeg dočeka, naći se s vama i službeno u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, kako bismo vam još jednom čestitali na uspjehu. Naučili ste nas na dobre rezultate, ali ovo je bilo posebno – istaknuo je župan Nikola Dobroslavić te je zlatnoj dubrovačkoj petorki uručio prigodne darove.
-Cijelo prvenstvo je bilo izvrsno organizirano, svi sadržaji i sve aktivnosti na visokoj razini i kad tome dodamo naš dobar rezultat, naravno da smo prezadovoljni – potvrdio je Marko Bijač najbolji vratar prvenstva.
Vaterpoliste nakon kraćeg odmora očekuju obveze u njihovim klubovima, a pred njima su, zbog korona krize nešto učestalija natjecanja – svjetsko, europsko i još jedno svjetsko vaterpolsko prvenstvo, a potom i Olimpijske igre – naglasili su zlatni dubrovački vaterpolisti Filip Kržić, Toni Popadić, Marko Žuvela, Loren Fatović i Marko Bijač.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist