Županija

ŽUPAN ZLATNIM VATERPOLISTIMA ‘Naučili ste nas na dobre rezultate, ali ovo je bilo posebno’

Župan Nikola Dobroslavić, pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević i privremena pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport Ana Čeović primili su danas
Petoricu vaterpolskih reprezentativaca iz Dubrovačko-neretvanske županije koji su osvojili zlato na Europskom vaterpolskom prvenstvu u Splitu primio je ovog ponedjeljka župan Nikola Dobroslavić sa suradnicima.
-Zadovoljstvo nam je nakon jučerašnjeg dočeka, naći se s vama i službeno u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, kako bismo vam još jednom čestitali na uspjehu. Naučili ste nas na dobre rezultate, ali ovo je bilo posebno – istaknuo je župan Nikola Dobroslavić te je zlatnoj dubrovačkoj petorki uručio prigodne darove.
-Cijelo prvenstvo je bilo izvrsno organizirano, svi sadržaji i sve aktivnosti na visokoj razini i kad tome dodamo naš dobar rezultat, naravno da smo prezadovoljni – potvrdio je Marko Bijač najbolji vratar prvenstva.
Vaterpoliste nakon kraćeg odmora očekuju obveze u njihovim klubovima, a pred njima su, zbog korona krize nešto učestalija natjecanja – svjetsko, europsko i još jedno svjetsko vaterpolsko prvenstvo, a potom i Olimpijske igre – naglasili su zlatni dubrovački vaterpolisti Filip Kržić, Toni Popadić, Marko Žuvela, Loren Fatović i Marko Bijač.

Pročitajte još

PRVI DANI LISTOPADA U Metkoviću i Orebiću književni susret ‘Petar Šegedin’

Dulist

Dobroslavić i Vučković obilježili početak berbe mandarina

Dulist

NOVCI I ZA ŽUPANIJU Stigli novi ugovori Programa ruralnog razvoja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija