Županija

Župan Dobroslavić i zamjenica Marević posjetili Centar za socijalnu skrb Metković

Župan Dobroslavić i zamjenica Marević posjetili Centar za socijalnu skrb Metković
dav

Povodom Dana otvorenih vrata Centra za socijalnu skrb Metković, a u sklopu obilježavanja Svjetskog dana socijalnog rada, župan Nikola Dobroslavić, zamjenica župana Žaklina Marević i gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan posjetili su Centar.

Tijekom susreta, ravnatelj Centra Vatroslav Vugdelija upoznao je župana i zamjenicu s projektima koji su u provedbi, ali i s onima u pripremi. Istaknuto je kako svi projekti koji uključuju korisnike, a posebice načine na kojima im se može pomoći u rješavanju svakodnevnih problema, uvelike pomažu njima samima, ali koriste i cijeloj zajednici. Osim korisnika-pojedinaca, Centar surađuje i s udrugama s područja doline Neretve koje se brinu za osjetljive skupine, čime svojim aktivnostima dopiru do još većeg broja korisnika, a takve su se aktivnosti pokazale vrlo korisnima, pojasnio je ravnatelj Centra, poručili su iz županije.

Župan Dobroslavić i zamjenica Marević pohvalili su brojne aktivnosti koje Centar provodi, istaknuvši kako i Županija kontinuirano provodi programe socijalne skrbi. U suradnji s udrugama i institucijama takvi programi, usmjereni ka onima kojima je to najpotrebnije, naposljetku koriste i pojedincima i čitavoj zajednici, a uspješnost ovakvih aktivnosti najveća je upravo kada se one provode na svim razinama, zaključeno je na sastanku.

Pročitajte još

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist