Zanimljivosti

Žohari “napali” Grad!

Žohari su napali povijesnu jezgru i Pile. Tako će Sanitat zbog pojačane pojave insekata obaviti dezinsekciju u ulicama Ispod Mira, Prijekom, Boškovićevoj, Dropčevoj, Strossmayerovoj, Petilovrijencima i Sv. Đurđa.

Sve po nalogu Upravnog odjela za komunalne djelatnosti, koji je zaprimio prijave građana o povećanom broju insekata na ovom području.

No, iz gradske uprave predlažu, a sve kako bi čišćenje u potpunosti uspjelo, korisnicima poslovnih prostora i stanova u navedenim ulicama da tijekom istog razdoblja obave dezinsekciju u vlastitim prostorima „budući da je izvjesno kako se žohari ne koriste samo javnim površinama“.

Građani se, ističu iz gradske uprave, za sve dodatne informacije i dogovore o obavljanju dezinsekcije mogu obratiti Sanitatovoj D.D.D.D. službi na adresi Lazareti b.b. ili na telefon 020/427-855.
 

Pročitajte još

Čak 60 natjecatelja na Prvenstvu upravljanih jedrilica Dragon Force 65!

Dulist

ĐURO LUBURA ‘Kad mobitel dođe u ruke istražitelja, teško je sakriti poruke’

Dulist

Pričaonica i radionica ‘Kako je sveti Vlaho postao zaštitnik Dubrovnika’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija