Grad

ZLATNIM SLOVIMA UPISANO Ovako se uvodi red u Gradu!

ZLATNIM SLOVIMA UPISANO Ovako se uvodi red u Gradu!

Gradska uprava Andra Vlahušića nastavlja uvoditi reda u povijesnoj jezgri. Ovog puta odlučili su se tako na ušminkavanje naziva ulica unutar zidina. Natpisi na kamenim pločama se, naime, pituravaju – zlatnom bojom!

– Imali smo veliki broj upita, što domaćih ljudi što stranaca koji smatraju kako nazivi ulica nisu bili dovoljno vidljivi. Upravni odjel za poduzetništvo, turizam i more krenuo je u ovaj posao uz suglasnost konzervatora koji su projektu dali ‘zeleno svjetlo’. Mislimo da je ovo lijepo i decentno, te da će sada nazivi ulica biti vidljivi, a pri tome nismo narušili nikakve vizure – rekao je zamjenik gradonačelnika Željko Raguž, naglasivši kako se nastavlja s uvođenjem reda u povijesnoj jezgri.

No, ako je suditi po fotografijama, trenutno natpisi ne izgledaju ni lijepo ni decentno budući da bi se po istima moglo zaključiti da je pituru drhala ruka dok je slova ispunjao zlatnom bojom.

Pročitajte još

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist