Aktualno

ZLATKO MILIĆ PORUČUJE Graditi Arenu bez DOC-a? Nemoguće!

Lapad bi, sudeći prema najavama, u bližoj budućnosti mogao dobiti čak dva shopping centra. I to na udaljenosti ne većoj od dvjestotinjak koraka. U sklopu budućeg nogometnog stadiona planirana je izgradnja trgovačko-zabavnog sadržaja, s trgovačkim, ugostiteljskim i uslužnim prostorima, raznim zabavnim sadržajima javne namjene i drugim kompatibilnim popratnim sadržajima.
No, vratimo li se nekoliko godina unatrag, prisjetit ćemo se i najava oko rušenja postojećeg DOC-a i izgradnje luksuznog trgovačkog centra. Tako bi, Lapad, a i Dubrovnik općenito koji još uvijek nema nijedan pristojan shopping centar dobio Arenu Dubrovnik, a u neposrednoj blizini i Mall of Lapad.
Gdje se stalo s projektom i jesu li se stvorili uvjeti za rekonstrukciju i nadogradnju razgovarali smo s većinskom suvlasnikom DOC-a Zlatkom Milićem. Što nam je rekao potražite u tiskanom izdanju DuLista koji je od ove srijede, 12. listopada 2022. u prodaji.

Pročitajte još

Stožer donio novu odluku o maskama

Dulist

ZABRINJAVAJUĆE STANJE U ŽUPANIJI U 10 godina dvostruko veći broj djece s prekomjernom težinom

Andrea Falkoni Račić

Uhićen mladić iz Splita koji je autom udario policajca

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija