DuList IN

Zlata za plesače Plesno-rekreacijskog studija i dubrovačke mažoretkinje

Proteklog vikenda Plesno rekreacijski studio Dubrovnik i Mažoretkinje Grada Dubrovnika sudjelovali su na međunarodnom natjecanju ‘International DANCE Open 2022. Finale’ i prvenstvu ‘IBFF FIT KIDS Balkan Championship’. Na devetom izdanju jednog od najvećih svjetskih natjecanja koje se održalo u Zagrebu od 5. do 8. svibnja 2022. godine, svoje plesno i športsko umijeće pokazalo je preko 7 tisuća natjecatelja iz 1.880 plesnih i športskih klubova te škola, iz ukupno 38 zemalja.

Na ovogodišnjem međunarodnom natjecanju ‘International Dance Open 2022. Finale’, dubrovački plesači Zumba Mini Kidsi i Zumba Kidsi iz Plesno rekreacijskog studija Dubrovnik, predstavili su se s ukupno deset koreografija te su osvojili 9 zlata i 1 broncu. Na međunarodnom finalu prvi put su sudjelovale i dubrovačke mažoretkinje koje su se predstavile s ukupno dvije koreografije te su osvojile 2 zlata.

Plesno rekreacijski studio Dubrovnik također je sudjelovao na prvenstvu ‘IBFF FIT KIDS Balkan Championship’ u kategoriji Fit Kids Solo, u izvedbi Mie Turčinović na kojem je osvojeno 1 zlato.

-Ovim putem od srca čestitamo našim vrijednim plesačima, koji su zajedničkim snagama ponovno dali sve od sebe i to potvrdili izvrsnim rezultatima na ovom spektakularnom međunarodnom natjecanju. Zadovoljni ostvarenim rezultatima te osvojenim peharima koje smo donijeli u Grad, nastavljamo s intenzivnim radom i pripremama za nadolazeće nastupe i natjecanja koja nam uskoro slijede – poručuje Paola Šutić, voditeljica Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik i Mažoretkinja Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

Ljetnu plesnu sezonu u Revelinu zatvaraju Andrew Meller i Dombresky!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Sasvim običan jesenski dan u Cavtatu

Dulist

[FOTO] Nastavlja se snimanje filma ‘Lee’. Na setu smo ‘uhvatili’ Marion Cotillard

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija