DuList IN

CULTURE CLUB REVELIN Senjajte datum, znamo kad dolazi Shaquille O’ Neal

CULTURE CLUB REVELIN Senjajte datum, znamo kad dolazi Shaquille O' Neal

Zapišite datum – 15. srpnja 2022. rezerviran je za mega planetarno popularnog Shaquille O’ Neal a.k.a., poznatog kao DJ Diesel, koji se nalazi na listi najveći svjetskih dj imena. Kako smo već pisali, Shaq će nastupiti u CC Revelin, iz kojeg su se oglasili službenim priopćenjem.

 

– Culture Club Revelin s ponosom ulazi u novu sezonu koju će obiIježiti daleko najveće svjetske zvijezde elektronske glazbe. Ova ljetna sezona Culture Cluba Revelin, uz zvijezde elektronske glazbe, svaku noć bit će obilježena atraktivnim, jedinstvenim i zanimljivim programom, kojim će se unijeti duh zabave u ovom dijelu Europe. Dubrovnik će se na ovaj način naći na mapi mladih ljudi iz cijelog svijeta koji će moći na potpuno drugačiji način uživati u jednom od najatraktivnijih svjetskih gradova i najljepših ljetnih destinacija – pišu iz kluba.                                                                                

– Ovaj legendarni NBA košarkaš, visok 216 centimetara i težak 147 kilograma, ljubitelj glazbe, zagarantirano će užariti atmosferu setom trapa, hip-hopa i dubstepa. Vjerujemo da će se tražiti karta više – dodali su u priopćenju.

Ulaznice za gostovanje ovog velikana mogu se kupiti online na stranici kluba Revelin www.clubrevelin.com i u uredu Culture Cluba Revelin.

Pročitajte još

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist