DuList IN

ŽELJKO BEBEK „U Revelinu ćemo i ovog puta zajedno pjevati do jutra“

ŽELJKO BEBEK „U Revelinu ćemo i ovog puta zajedno pjevati do jutra“

Željko Bebek će u subotu 24. ovog mjeseca nastupiti u dubrovačkom Culture clubu Revelin.

Bit će to zadnji nastup prije velike regionalne turneje i prvi koncert velike proslave 40 godina na sceni.

– I bend i ja smo uvijek u Revelinu jako dobro raspoloženi jer znamo da nas publika tamo voli i pjeva s nama od prve do zadnje pjesme. Dubrovnik je posebno važan i za karijeru grupe Bijelo Dugme jer smo, što je manje poznato, upravo ovdje pripremali i uvježbavali pjesme za prvi album, a i 1969. svirali nekoliko tjedana na terasi hotela Splendid. Početak je to rada banda koji je zauvijek obilježio ove prostore i također nedavno obilježio 40. rođendan – kaže Bebek dok pakira kufer za Dubrovnik.

Danas Željko Bebek ima izvrsnu solo karijeru, dosta velikih hitova, a glas mu je bolji nego ikada, pa ga mnogi gledaju nekom vrstom regionalne verzije Joea Cockera. Iz tri braka ima četvero djece:

– Sada sam ja u dobro zrelim godinama, ali me djeca vraćaju kao da mi je 40 ili 45 godina. Imam potpuno neokrnjenu volju, bezgraničnu ljubav, želju za borbom za sigurnošću djece. Stožer svega su mi djeca.

Jedan od najpopularnijih pjevača i jedan od najoriginalnijih glasova ovih prostora, u subotu će pjevati ‘Selmu’, ‘Da je sreće bilo’, ‘Tijana’, ‘Gdje sam bio s kim sam pio’, ‘Sanjao sam noćas da te nemam’ i mnoge druge hitove, u Revelinu. Točnije, sudeći prema koncertima zadnjih nekoliko godina, a i prodaji ulaznica za subotu, pomoći će publici da pjeva.

DuList u suradnji s Culture clubom Revelin daruje dvoje čitatelja s po dvije ulaznice. Kao i uvijek potrebno je biti brz i na našu e-mail adresu info@dulist.hr poslati e-mail poruku s naslovom ‘Bebek’, imenom i prezimenom te kontakt brojem. Najbrži idu na koncert!

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist