DuList IN

ARTISTIC TEAM MILUKA / London kaže: Ovo su trendovi za jesen i zimu!

ARTISTIC TEAM MILUKA / London kaže: Ovo su trendovi za jesen i zimu!

Artistic team Salona ‘Miluka’ i ove je godine bio na najvećem europskom frizerskom događaju – Salonu International u Londonu, zasigurno jednom od najvećih okupljališta frizera koji žele ostati u korak s trendovima.

Artistic-Team-Miluka-London-(10)

-Još jedna frizerska poslastica je iza nas. Na Salon Internationalu i ove godine se okupilo mnoštvo frizera koji su stigli da potaknu svoju inovativnost – koje su uvijek gladni! – ističe nam Luka Miškić, i ove godine pod dojmom ovog velikog događa kojeg redovito posjećuje.

Salon International se, naime, u svijetu frizera i salona kroz godine toliko isprofilirao da je postao sad već kultno okupljalište onih koji prate trendove. Stoga ni ne čudi kako se već zaprimaju rezervacije za 2016. godinu, a izlagači te predavači na seminarima već se sad mogu prijaviti za dogodine. Svake godine salon dosegne brojku od oko 50 tisuća frizera i ljudi iz pratećih industrija, a Luka nam ističe kako je i ove godine bilo mnoštvo izlagača, stručnih seminara, druženja ili pak samo posjetitelja.

– Svojim prisustvom, kao i godinama prije, je bio i artistic team Salona ‘Miluka’, a na sajmu se moglo vidjeti svega, počevši od izrade četaka za kosu do najnovijih materijala i metoda u njezi i stylingu kose… – ističe Luka, koji je i sam krenuo u potrazi za novim trendovima i idejama za predstojeću sezonu. Stoga, zaputiti se u London nije mu bilo teško, sve u svrhu stalnog upijanja i učenja kako bi se održala već odavno prepoznata kvaliteta njegova rada. A koje je dojmove odlučio podijeliti s čitateljicama i čitateljima DuLista?

– Na Salonu International moglo se čuti dosta i na temu duge i na temu kratke kose. Primjerice, dosta izlagača predlaze ‘hladne nijanse’ kose, a siva boja je ono što će dominirati ovom sezonom… Mat kosa sa ispranim duginim bojama koje se prelijevaju jedna u drugu, s kreativnim šišanjima te s puno diskonekcija je – pravi hit! – ističe Luka, a rado je podijelio s nama i što kažu različiti ‘majstori frizura’, odnosno – što će se nositi ove jeseni i zime?

Sassoon je ostao vjeran svojoj filozofiji, predlažući kolekciju naziva ‘predlažu Radian/ T’ preciznost i geometriju kakvu samo oni znaju. Kolekcijom vladaju hladne boje iskombinirane sa varijacijama kreativnih dužina.

Tony&Guy artistic team posljednih nekoliko godina frizere oduševljava teksturom. Kolekcijom kultnih londonskih mjastora prevladavaju pastelne isprane boje, a kosa je šišana s puno diskonekcija i različitih dužina, koje ostavljaju dojam savršene teksture.

Artistic-Team-Miluka-London-(6)

Tony&Guy

Patrick Cameron, poznat kao najbolji frizer za izradu svečanih frizura, predlaže nam kolekciju koja je inspirirana slavnim šezdesetima. Kosa je slagana u visoke punđe s jako puno volumena, a bilo da je zaglađena ili opuštena – mora izgledati savršeno.

Akin Konizi /Hob salon – njihov artistic team predlaže isprane boje lavande i boje breskve. Kada je o šišanju riječ, predlaže kombinaciju geometrijskih strogih linija u kombinaciji sa mekanim linijama.

 

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist