Aktualno

Želite prestati pušiti, ali ne znate kako? Prijavite se na ovaj program

Cigare, puna pepeljara

‘Škola nepušenja’, program koji pomaže pušačima u pripremi za prestanak pušenja, prestanku pušenja i održavanju nepušenja, počinje u ponedjeljak, 21. studenog u prostoru Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije.

Program pruža polaznicima važne informacija, znanja kao i stjecanja vještina neophodnih za promjene stavova o pušenju i izgradnju novih zdravijih navika kroz rad u grupi.

Škola traje 5 tjedana s tim da je prvi tjedan intezivan, što znači da će se radionice održavati svakodnevno, u večernjim satima u trajanju od 90 minuta. Nakon toga, u drugom tjednu održat će se dvije radionice, a u trećem, četvrtom i petom tjednu po jedna.

-Škola je besplatna, a prijave se primaju na broj telefona 341 082 ili putem maila na adresu mentalno.zdravlje@zzjzdnz.hr – navode iz Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije.

Pročitajte još

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] ZJENA GLAMOČANIN Misija mi je da moja kći pokupi dubrovačku vibru!

Mia Njavro Banić

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

[PELJEŠAC JE ONLINE] Cijeli Jadran je od sada pokriven mjerenjima meteoroloških radara

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija