Aktualno

BOGAT PROGRAM Dubrovački zimski festival predstavljen u Sarajevu

Promocija Dubrovačkog zimskog festivala, koji se u organizaciji Grada Dubrovnika, Dubrovačkih ljetnih igara i Turističke zajednice grada Dubrovnika održava devetu godinu zaredom, održana je u utorak, 15. studenog u Hotelu Evropa u Sarajevu.
Već tradicionalnoj promociji bogatog zimskog programa u Sarajevu, gradu prijatelju Dubrovnika, nazočilo je četrdesetak predstavnika medija i agenata te predstavnika Grada Sarajeva, koji su se upoznali s raznovrsnim kulturnim, glazbenim, zabavnim te gastronomskim programom Dubrovačkog zimskog festivala uz naglasak na vrhunac festivala, spektakularni doček Nove godine na najljepšoj svjetskoj otvorenoj pozornici, uz Antu Gela i njegov bend te jednu od najvećih glazbenih zvijezda hrvatske estrade Petra Graša, koji će građane i goste uz veličanstveni vatromet uvesti u novu godinu.
Pročelnica Upravnog odjela za kulturu i baštinu Grada Dubrovnika, Julijana Antić Brautović, uvodno se obratila i pozdravila sve nazočne te izrazila zadovoljstvo povodom okupljanja u Sarajevu, gradu prijatelju, nakon dvije pandemijske godine i ovom prigodom pozvala svih da se pridruže u obilježavanju devetog bogatog izdanja Dubrovačkog zimskog festivala. Ispred Dubrovačkih ljetnih igara, prezentaciju Dubrovačkog zimskog festivala održala je Katija Krečak Jarović, koja je osim bogatog programa za Doček Nove godine, koncerata na Stradunu naglasila i novost ovogodišnjeg zimskog programa, Djeda Mraza iz finskog grada Rovaniemija u Laponiji koji će na ovogodišnjem putovanju po svijetu prvo posjetiti Dubrovnik te uveličati otvaranje devetog Dubrovačkog zimskog festivala. Nakon prezentacije, za sve okupljene upriličen je i prigodni domjenak, navode iz Dubrovačke turističke zajednice.

Pročitajte još

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

[FOTO] Na Orsanu započeli radovi za hangar VK Neptuna

Dulist

OD PETKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist