DuList IN

‘ŽELI PRONAĆI SRODNU DUŠU’ U ‘Život na vagi’ stiže i Dubrovčanin ‘Boro Đmija’

U novoj sezoni showa ‘Život na vagi’ sudjeluje i 47-godišnji slobodni umjetnik, Dubrovčanin Boris Bonić. Riječ je o dubrovačkom branitelju koji je sugrađanima poznatiji pod nadimkom ‘Boro Đmija’ kojeg nosi još od školskih dana. Naime, javnosti je već i otprije poznat po sudjelovanju u raznim ‘showovima’ te audicijama putem kojih je želio postati zvijezda.

Na prijavu u ‘Život na vagi’, piše RTL, odlučio se na nagovor prijatelja, a smršavjeti želi kako bi mogao zasnovati obitelj jer smatra da je debljina razlog zbog kojeg ne može pronaći srodnu dušu. Vjeruje da su mu kilogrami došli kao posljedica stresa i loše organiziranog života, kao i činjenice da mu je uvijek nešto drugo bilo važnije od njega samog. Borisov najveći strah je da će cijeli život ostati sam. Priznaje i da se srami što je debeo, a smeta mu što ne može pronaći odgovarajuću odjeću za sebe i što ne može biti aktivan koliko bi htio biti. Na sebi ne voli trbuh, prsa i podbradak.

Foto: Život na vagi/RTL

Pročitajte još

#ADVENTNAVOJNOVIĆU Navijačku atmosferu ‘podgrijali’ Matko i Brane

[FOTO/VIDEO] #ADVENTNAVOJNOVIĆU Sveti Niko podijelio je poklone mališanima!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Kad padne noć – u Gradu nastane čarolija!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija