Aktualno

Zbog biskupskog ređenja ograničeno kretanje povijesnom jezgrom

Na biskupskom ređenju novoimenovanog dubrovačkog biskupa mons. Roka Glasnovića, zbog epidemioloških mjera, moći će se sudjelovati isključivo uz akreditaciju. Euharistijsko slavlje i obred ređenja odvijat će se u katedrali, dok će vjernici koji sudjeluju uz akreditaciju, biti smješteni u predviđenim poljima ispred katedrale, te će obred pratiti putem video zida.

Zbog toga će, u subotu 22. siječnja 2022., od 9 do 13 privremeno biti zatvoreni dijelovi ulica unutar povijesne jezgre grada Dubrovnika i to Držićeva poljana te prilaz Ulici Pred Dvorom iz smjera Peskarije, Bunićeve poljane, Gundulićeve poljane i Ulice Cvijete Zuzorić.

– Zahvaljujemo našim sugrađanima na strpljenju i susretljivosti i pozivamo sve da u svom obiteljskom okruženju ređenje prate putem televizijskog prijenosa, drugih medija i mrežnih stranica Dubrovačke biskupije – poručili su iz Biskupije.

Pročitajte još

[IZRAVNI PRIJENOS] S DuListom pratite svečanu sjednicu Gradskog vijeća uz Fesu sv. Vlaha

Dulist

SVE VIŠE KOMENTARA Ljudi razočarani Dubovim ponašanjem: ‘Žao mi je ostalih kandidata…’

Dulist

Dalija Milić-Kralj dobitnica ‘Nagrade Ivan Filipović’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija