Crna kronikaUrednički izbor

Zbog napada na igrača Konavljanina prekršajno prijavljena tri mladića

Zbog napada na igrača Konavljanina prekršajno prijavljena tri mladića

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske oglasili su o fizičkom napadu na igrača HNK Konavljanin Pera Opušića.

Naime, kako ističu, postaja granične policije Gruda je u ponedjeljak, nešto iza 2 sata, zaprimila dojavu kako je u prostoru društvenog doma u mjestu Popovići više mlađih muških osoba fizički napalo 26-godišnjaka koji je događaj i prijavio policiji. Zbog sukoba u Konavlima prekršajno su prijavljena tri mladića. Povod sukobu su prijašnje nesuglasice između oštećenog i počinitelja, navode među ostalim u priopćenju.

-Dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je kako su, prethodno, u prostoru i ispred prostora doma, trojica mladića u dobi od 24, 26 i 28 godina fizički napali oštećenog, nakon čega su napustili mjesto događaja. Oštećeni mladić je zatražio liječničku pomoć te su mu liječničkim pregledom konstatirane lakše tjelesne ozljede. Nakon što su počinitelji pronađeni i dovedeni u prostorije policije nad njima je provedeno kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno kaku su počinili prekršaj narušavanja javnog reda i mira te su uhićeni i odvedeni na Općinski sud u Dubrovniku gdje je, nakon saslušanja, odlučeno da se postupak nastavlja redovnim putem – ističu u priopćenju iz policije.

Za spomenuti prekršaj narušavanja javnog reda i mira propisana je novčana kazna od 20 do 170 eura ili kazna zatvora do 30 dana.

Podsjetimo, riječ je o napadu na igrača Konavljanina, a o čemu se klub oglasio na svojoj službenoj Facebook stranici.

Pročitajte još

PROMETNA NEZGODA Sudar dvaju vozila između Zvekovice i Čilipa

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist