Crna kronikaUrednički izbor

Zbog napada na igrača Konavljanina prekršajno prijavljena tri mladića

mup policija03

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske oglasili su o fizičkom napadu na igrača HNK Konavljanin Pera Opušića.

Naime, kako ističu, postaja granične policije Gruda je u ponedjeljak, nešto iza 2 sata, zaprimila dojavu kako je u prostoru društvenog doma u mjestu Popovići više mlađih muških osoba fizički napalo 26-godišnjaka koji je događaj i prijavio policiji. Zbog sukoba u Konavlima prekršajno su prijavljena tri mladića. Povod sukobu su prijašnje nesuglasice između oštećenog i počinitelja, navode među ostalim u priopćenju.

-Dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je kako su, prethodno, u prostoru i ispred prostora doma, trojica mladića u dobi od 24, 26 i 28 godina fizički napali oštećenog, nakon čega su napustili mjesto događaja. Oštećeni mladić je zatražio liječničku pomoć te su mu liječničkim pregledom konstatirane lakše tjelesne ozljede. Nakon što su počinitelji pronađeni i dovedeni u prostorije policije nad njima je provedeno kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno kaku su počinili prekršaj narušavanja javnog reda i mira te su uhićeni i odvedeni na Općinski sud u Dubrovniku gdje je, nakon saslušanja, odlučeno da se postupak nastavlja redovnim putem – ističu u priopćenju iz policije.

Za spomenuti prekršaj narušavanja javnog reda i mira propisana je novčana kazna od 20 do 170 eura ili kazna zatvora do 30 dana.

Podsjetimo, riječ je o napadu na igrača Konavljanina, a o čemu se klub oglasio na svojoj službenoj Facebook stranici.

Pročitajte još

Brzom intervencijom ugašen požar uz magistralu kraj skretanja za Bosanku

Dulist

Požar na Pelješcu pod nadzorom, vatrogasci rade na sanaciji

Dulist

DORH ponovno uložio žalbu i traži produljenje istražnog zatvora za Albanku Ymeri

Dulist