DuList IN

Započele su prijave za Konoviziju 2022.!

Volite pjevati? Volite avanturu i dobro druženje? Ponosni ste na svoje mjesto? Ako je odgovor na sva pitanja ‘Da’, što čekate – prijavite se za već peto izdanje Konovizije i prezentajte svoje selo na našem malom jubileju! – poručuju iz organizacije.
Sve što trebate napraviti jest, počevši od danas pa do 15. listopada, ispuniti prijavnicu koju ćete pronaći OVDJE.
Bez obzira pjevali kao Josipa Lisac ili ste s pjevanjem na Vi, bili tremaš ili hladni kao špricer, važno je samo da volite dobru zabavu, da ste punoljetni i da ste stanovnik, rodom iz ili da vam je jedan od roditelja porijeklom iz sljedećih mjesta: Bani, Brotnice, Cavtat, Čilipi, Duba Konavoska, Dubravka, Dunave, Drvenik, Đurinići, Gabrile, Gruda, Jesenice, Karasovići, Komaji, Kuna Konavoska, Lovorno, Ljuta, Mihanići, Mikulići, Močići, Molunat, Obod, Pavlje brdo, Pločice, Poljice, Popovići, Pridvorje, Radovčići, Stravča, Šilješki, Uskoplje, Vitaljina, Vodovađa, Zastolje ili Zvekovica.
Pravilnik Konovizije možete pronaći OVDJE, ali istaknimo da natjecateljsku izvedbu čine jedan do maksimalno tri izvođača, a u slučaju da je izvedba duet ili trio, minimalno jedan od natjecatelja mora ispunjati navedene uvjete o povezanosti s mjestom koje predstavlja.
– Konovizija će, ponovo, svoja vrata otvoriti i natjecateljima koji nisu povezani s Konavlima pa će jedno mjesto u finalu biti rezervirano za gostujuće mjesto. A koje će mjesto naslijediti Mline, Kupare i Mokošicu, kao i kako se prijaviti kao gostujući predstavnik, otkrit ćemo uskoro! – iznose.

Po završetku prijava odredit će se ukupan broj mjesta u finalu, a imena mjesta koja će nastupiti u finalu otkrit će se 29. listopada 2021. godine.

Pročitajte još

FOTO/VIDEO Tri kolende mališana pred Parčevom crkvom

Dulist

[ADVENTSKI KALENDAR DULISTA] Dijelimo slikovnicu ‘Kapetan Ivo u lovu na dugu’!

Dulist

FOTO/VIDEO Daleka obala na Stradunu: Ne želimo se dijeliti, pustite ljude da uđu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija