DuList IN

Dubrovkinja Ora Antonia Ivanišević je Miss Universe Hrvatske!

Dubrovkinja Ora Antonia Ivanišević nova je Miss Universe Hrvatske!

Suze radosnice pustila je večeras dvadesetogodišnja Ivanišević povodom osvajanja laskave titule. Putuje na svjetski izbor Miss Universe, najprestižniji izbor ljepote na svijetu s tradicijom dugom 69 godina.

Ora se 12 godina profesionalno bavila odbojkom i sudjelovala je na velikim međunarodnim natjecanjima. Veliku ljubav ima prema umjetnosti: poznata je u svom gradu po svojim slikama, a u sobodno vrijeme voli pisati romane i pjesme. Jako je vješta u šminkanju i radila je kao privatna vizažistica i stilistica kose. Među najboljim je studentima na fakultetu i vjeruje da će jednoga dana voditi svoj hotel ili biti vrsna umjetnica i bestseller spisateljica. Jedan od najdražih hobija joj je volontiranje u domu Udruge za Downov Sindrom.
Kao Miss Universe Hrvatske želi se zalagati za ravnopravne mogućnosti napredovanja u poslu za žene i muškarce. Smatra da je najveći izazov modernog doba ženama samostalno uspjeti doći za ‘veliki’ stol. Želi biti glasnogovornica i ambasadorica za sve one žene koje nisu nikada imale dovoljno poštovanja prema sebi, svojem obrazovanju i svojem tijelu i koje je strah sprječavao da budu više nego misle da je moguće.
Miss Universe Hrvatske održao se ovu srijedu u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu. Za titulu najljepše natjecalo se 15 finalistica.

Foto: Miss Universe Croatia

Pročitajte još

Ljetnu plesnu sezonu u Revelinu zatvaraju Andrew Meller i Dombresky!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Sasvim običan jesenski dan u Cavtatu

Dulist

[FOTO] Nastavlja se snimanje filma ‘Lee’. Na setu smo ‘uhvatili’ Marion Cotillard

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija