Zanimljivosti

Zanimljivi projekti Adriatic Educatia

Zanimljivi projekti Adriatic Educatia

Ustanova za obrazovanje Adriatic Educatio završila je svoje edukacije za savjetnika i savjetnicu za vina, te za barmena i barmenicu.

Novi krug edukacija  za dodatno usavršavanje znanja i vještina na ovim područjima izbrusio je znanja 35 novih polaznika u hotelu Adria u Dubrovniku pod pokroviteljstvom Dubrovačko-neretvanske županije, Maraske d.d, IURIS te vinarije Dingač.

Dodatno usavršavanje i edukacija imaju veliki utjecaj u selekciji novih zaposlenika jer gosti imaju iz godine u godinu sve veća očekivanja naspram kvalitete usluge, te samim time poslodavci biraju one koji na takve izazove mogu odgovoriti i upravo zato se sve veća pažnja posvećuje dodatnoj edukaciji kadrova. Kvaliteta usluge u Dubrovačko-neretvanskoj županiji je na visokom nivou što se i očituje u izvrsnim turističkim rezultatima, no naravno teži što boljim rezultatima koji se i mogu postići upravo sinergijom obrazovnog sustava i tržišta rada.

Polaznici edukacija izuzetno zadovoljni novostečenim znanjima i vještinama, te su kroz razgovore posebno naglasili odličan spoj teorijskog i praktičnog dijela edukacija, i istaknuli  kako upravo rad, trud i dodatno usavršavanje imaju neospornu vrijednost koja doprinosi njihovoj konkurentnosti na tržištu rada.

Projekt predstavlja idealan spoj win-win situacije kako za proizvođače u horeca kanalu tako i za sve zaposlenike koji sa minimalnim ulaganjem mogu dodati vrijednost i pojačati konkurentnost kako lokala, tako i ojačati znanje i kompetenciju svojih ljudi, te na taj način učvrstiti svoje mjesto na tržištu.

Ustanova za obrazovanje Adriatic Educatio nastavlja i dalje sa ovim  projektom, te će novim edukacijama sasvim sigurno utjecati na porast visoko educiranog kadra u ugostiteljstvu i turizmu, te samim time i na konkurentnost svojih polaznika na tržištu rada.

 

Pročitajte još

POSJET DEŠI Učenicima predstavljena bogata tradicionalna kulinarska baština

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1817. Rođen preporoditelj, liječnik Ivan August Kaznačić

Dulist

OŠ LAPAD TREBA VAŠU POMOĆ Obogatimo boravak učenika u knjižnici

Dulist