Zanimljivosti

ZANIMLJIV POZIV Ispratite 2017. – usponom na Sniježnicu!

ZANIMLJIV POZIV Ispratite 2017. - usponom na Sniježnicu!

Biciklistički klub Konavle poziva Vas i ove godine na organizirani, sada već tradicionalni, uspon na Sniježnicu MTB biciklima, na Staru godinu, 31.12.2017.

Start za bicikliste je u 8 ispred vatrogasaca na Zvekovici, a novost je da u usponu ove godine mogu sudjelovati i vozači sa cestovnim biciklima, koji će svoje bicikle moći ostaviti u Kuni Konavoskoj i krenuti na uspon u 10:00 sa ostalim sudionicima koji će ići pješice na Snježnicu (svi oni koji neće voziti bicikl a koji će ići pješice okupljanje je u 10 u Kuni!). Nakon silaska biti će organizirano prigodno druženje u prostorijama kluba na Zvekovici. Potrebno je ponijeti prikladnu odjeću i obuću (čvrste tenisice ili gojzerice, toplu slojevitu odjeću, vjetrovku, rezervnu majicu), dovoljne količine vode i hrane za okrepu.

Potvrdu svog dolaska kako bi događaj što bolje organizirali nam možete poslati u inbox na Facebook stranici BK Konavle ili na mail: bk.konavle@gmail.com.

U slučaju loših vremenskih uvjeta na vrijeme ćete biti obaviješteni o promjenama.

– Pozivamo Vas sve na ugodno druženje i nadamo se da se vidimo na 1234 metra na ispraćaju Stare godine :) – kažu iz BK Konavle!

Pročitajte još

ANTE CURAĆ Rekvijem za žrnovske petraleze

Dulist

OPUZENSKI OSNOVNOŠKOLCI U KUĆI BUKOVAC Učili o Vlahu Bukovcu

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1567. Umro Marin Držić

Dulist