Aktualno

ŽALBA ODGODILA OTVARANJE PONUDA Hoće li se Pelješki most izgraditi prije pristupnih cesta?

Pelješki most

Iako je nedavno, na gradilištu Pelješkog mosta, ministar Oleg Butković, izjavio kako su sve faze gradnje mosta, uključujući i pristupne ceste, tempirane tako da budu gotove u isto vrijeme, to se trenutno ne čini tako.

Naime, ovog četvrtka, 14. veljače, u Hrvatskim su cestama, piše Jutarnji list, trebale biti otvorene otvorene ponude za izgradnju druge dionice ceste preko Pelješca na dijelu Šparagovići – Doli, ali je sve odgođeno jer zbog žalbe. Državnoj komisiji za kontrolu javne nabave (DKOM) žalbu na dokumentaciju podnijela je tvrtka Colas te je postupak odgođen do daljnjega.

Uz to, piše dalje Jutarnji, Hrvatske ceste ni osam mjeseci nakon otvaranja ponuda za izgradnju prve dionice ceste preko Pelješca, od magistrale do budućeg mosta te od Duboke do Šparagovića nisu odabrale izvođača radova.

Pročitajte još

Gdje ćete navijati i jeste li se već opremili rekvizitima? Pošaljite nam navijačku atmosferu!

Dulist

Dođite u Studentski dom i navijajte za ‘Vatrene’!

Dulist

Napustila nas je profesorica Božena Berdović

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija