Županija

Agroturizam Konavle organizira edukaciju za početnike u ruralnom turizmu

Agroturizam Konavle organizira Edukaciju za početnike u ruralnom turizmu u nedjelju 26. veljače. Edukacija će se održati u Samostanu sv. Vlaha, Pridvorje s početkom u 18 sati.

Predavači su Dijana Šemeš iz Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju te Stane Đivanović i mr.sc. Ivo Mujo iz Upravnog odjela za poduzetništvo, turizam i more Dubrovačko-neretvanske županije, koji će pobliže pojasniti zakonske propise i administrativnu proceduru pri pokretanju poslovanja u ruralnom turizmu. Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani da dođu na predavanje. Eduakcija je besplatna za sudionike, a prijave za dolazak nisu potrebne.

Navedena edukacija organizira se u okviru projekta ‘Nova generacija za novi razvojni koncept ruralnog turizma’ koji se provodi u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta Republike Hrvatske. Preostala planirana predavanja možete potražiti na web stranici Udruge Agroturizam Konavle.

Foto: Agroturizam Konavle

Pročitajte još

Turistička zajednica županije nakon tri godine na sajmu u Barceloni

Dulist

TURISTIČKO VIJEĆE Naša destinacija među najbolje bukiranim odredištima

Dulist

Župan Dobroslavić sudjelovao na konferenciji u organizaciji Društva za oblikovanje održivog razvoja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija