Grad

ZAHVALA VOLONTERIMA CRVENOG KRIŽA Oni svojim djelima mijenjaju svijet!

ZAHVALA VOLONTERIMA CRVENOG KRIŽA Oni svojim djelima mijenjaju svijet!

Međunarodni je dan volontera. Iz Gradskog društva Crvenog križa Dubrovnik ističu kako je to dan koji je jedna od prilika kada se zahvaljujemo svim volonterima bez kojih ne bi mogli provoditi svoje aktivnosti i pomagati potrebitima.

-Ovaj dan posebno koristimo i kako bismo naglasili važnost volontiranja. Dubrovački Crveni križ bogat je jer ima divne volontere koji djeluju na različitim područjima dajući dio sebe, svoje znanje, dio svog vremena za ljude u potrebi – navode dalje iz društva.
Ove godine podijeljene su zahvalnice onima koji su volontirali ukupno 2.716 sati tijekom ožujka, travnja i svibnja i pomagali osobama koje su najviše pogođene epidemijom koronavirusa. Pomagali su u dostavljanju hrane, higijenskih potrepština i lijekova osobama u potrebi starijim, nemoćnim, bolesnim, osobama u izolaciji i drugim ranjivim skupinama. Pružali su i psihosocijalnu podršku potrebitima.
Zahvalnice su dobili: Matea Andrić, Maroje Barčot, Lenka Boroje, Stjepan Bošnjak, Amir Brkić, Tihomir Buholov, Mihael Crnčević, Dario Crnić, Luka Curić, Bojana Čengija, Tomislav Devčić, Marko Grgurević, Mihaela Ivanković, Hrvojka Laušić Ramljak, Mario Lojpur, Mihovil Mamić, Pero Mazavac, Roni Mladinić, Tomislav Moretić, Ivan Pače, Anita Prizmić, Ljuba Siničić, Filip Šiljeg, Dinko Tomić, Bruno Tomović i Jadranka Zlošilo.

-Zahvaljujemo se i svim članovima Interventnog tima Dubrovačkog Crvenog križa, volonterima, koji su bili u pričuvi i bili se spremni odazvati na naše pozive. Zahvaljujemo se i volonterima koji su nam šivali maske, pekli kolače i na drugi način pomagali nama da pomažemo potrebitima. Od srca vam svima hvala! Vi ste oni koji svojim djelima činite naš mali dio svijeta boljim, vi ste oni koji mijenjate svijet – navode iz Gradskog društva Crvenog križa.

Pročitajte još

[FOTO] Vrtlarovi djelatnici u proljetnom uređenju grada

Dulist

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist