Zanimljivosti

Zabiljelili smo se, Konavle bez struje

Nakon Konavala i Osojnika snijeg je noćas zabijelio i Župu dubrovačku, Primorje, ali i sam Srđ.

Iako je magistrala čišćena i posipana vozače zbog klizavog kolnika upozoravamo na oprez. Zbog ciklone Flore, koja je i uz obalu donijela snijeg, najgore su izgleda prošli Konavljani, jer su jutros u Konavlima temperature išle i ispod ništice, zbog čega je na cestama bilo i poledice.

Kako javljaju iz Elektrojuga zbog kvara Konavle su nažalost ostale i bez struje.
Naime, uslijed nevremena došlo je do kvara na 35 kilovoltnom dalekovodu koji napaja Cavtat i Konavle, tako je cijelo područje općine Konavle bez struje. Kvar je lociran, javili su rano jutros iz dispečerskog centra Elektrojuga Dubrovnik, i čim se razdani isti će se i otklonit.

Hrvatski autoklub izvijestio je o zimksim uvjetima na cestama. Odnosno zimski uvjeti i zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na snazi su cestama D8 Gradac-Ploče-Opuzen-GP Klek, D9 GP Metković-Opuzen, D62 Ravča-Metković, D513 Mali Prolog-Ploče, D222 GP Mali Prolog-D62, D425 Čeveljuša-Karamatići, D413 Ploče-luka Ploče, te na području Vrgorca, Metkovića, Ploča i na cijelom Pelješcu.

Pročitajte još

SUZE SVETOG LOVRA Ne propustite nebeski spektakl u noći s 11. na 12. kolovoza!

Dulist

[FOTOGRAFIJA TJEDNA] Iz Porta u ‘veliki svijet’

Zvonimir Pandža

‘IZGLEDA TAKO MOĆNO’ Spektakularni video Pelješkog mosta kakvog dosad niste vidjeli

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija