Zanimljivosti

Zabiljelili smo se, Konavle bez struje

Nakon Konavala i Osojnika snijeg je noćas zabijelio i Župu dubrovačku, Primorje, ali i sam Srđ.

Iako je magistrala čišćena i posipana vozače zbog klizavog kolnika upozoravamo na oprez. Zbog ciklone Flore, koja je i uz obalu donijela snijeg, najgore su izgleda prošli Konavljani, jer su jutros u Konavlima temperature išle i ispod ništice, zbog čega je na cestama bilo i poledice.

Kako javljaju iz Elektrojuga zbog kvara Konavle su nažalost ostale i bez struje.
Naime, uslijed nevremena došlo je do kvara na 35 kilovoltnom dalekovodu koji napaja Cavtat i Konavle, tako je cijelo područje općine Konavle bez struje. Kvar je lociran, javili su rano jutros iz dispečerskog centra Elektrojuga Dubrovnik, i čim se razdani isti će se i otklonit.

Hrvatski autoklub izvijestio je o zimksim uvjetima na cestama. Odnosno zimski uvjeti i zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na snazi su cestama D8 Gradac-Ploče-Opuzen-GP Klek, D9 GP Metković-Opuzen, D62 Ravča-Metković, D513 Mali Prolog-Ploče, D222 GP Mali Prolog-D62, D425 Čeveljuša-Karamatići, D413 Ploče-luka Ploče, te na području Vrgorca, Metkovića, Ploča i na cijelom Pelješcu.

Pročitajte još

Gospođa Nika Market-Budman najstarija je stanovnica Mljeta!

Dulist

Eko Omblići danas slave 25. rođendan!

Dulist

[FOTO] Čibača dobila mural sportskim velikanima. Među njima i Joković!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija