Aktualno

ZA UČENIKE OD 3. DO 8. RAZREDA Ljetna škola brodogradnje na Lokrumu

ljetna skola brodogradnje na lokrumu zajednica tehnicke kulture0

Tradicionalna Ljetna škola brodogradnje, dvanaesta po redu, održat će se i ove godine u masliniku na Lokrumu u subotu 29. i nedjelju 30. srpnja za dvije grupe polaznika.

Program se sastoji od brodomodelarskih radionica, a za polaznike su osigurani sendvič i voda.

Na Ljetnu školu brodogradnje mogu se prijaviti učenici osnovnih škola od 3. do 8. razreda osnovne škole. Polaznike trebaju prijaviti roditelji ili skrbnici na: www.ztk-du.hr/ljsb-prijava/.

Ljetna škola brodogradnje je otvorenog tipa, što znači da roditelji/skrbnici mogu doći pogledati i sudjelovati s djecom.

Program Ljetne škole brodogradnje 29. i 30. srpnja 2023.

Okupljanje polaznika je u 9 i 40 na velikom mulu u starom gradskom portu. U 10 sati polazi se s brodom na Lokrum. Od 10 i 30 do 12 i 30 održava se radionica brodomodelarstva (Modelarski institut Nave Dumins, Društvo brodomodelara “Argosy”). Nakon toga je slobodno vrijeme i kupanje po želji, pa povratak s brodom u stari gradski porat.

Ljetna škola brodogradnje organizirana je u suradnji Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika, Modelarskog instituta Nave Dumins, Društva brodomodelara “Argosy”, Društva pedagoga tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije uz podršku Rezervata Lokrum i Hrvatskog saveza brodomaketara.

Foto: Ljetna škola brodogradnje 2022./Zajednica tehničke kulture DNZ

ljetna skola brodogradnje na lokrumu zajednica tehnicke kulture1

Pročitajte još

(FOTO) Pogledajte kako je bilo na koncertu 4Tenora

Dulist

Frankovićev ‘Za dom spremni’ izazvao reakcije: Gdje je odgovornost?

Dulist

Prikupljanje materijala za izložbu povodom 100. obljetnice PŠK Penatur

Dulist