Aktualno

ZA UČENIKE OD 3. DO 8. RAZREDA Ljetna škola brodogradnje na Lokrumu

Tradicionalna Ljetna škola brodogradnje, dvanaesta po redu, održat će se i ove godine u masliniku na Lokrumu u subotu 29. i nedjelju 30. srpnja za dvije grupe polaznika.

Program se sastoji od brodomodelarskih radionica, a za polaznike su osigurani sendvič i voda.

Na Ljetnu školu brodogradnje mogu se prijaviti učenici osnovnih škola od 3. do 8. razreda osnovne škole. Polaznike trebaju prijaviti roditelji ili skrbnici na: www.ztk-du.hr/ljsb-prijava/.

Ljetna škola brodogradnje je otvorenog tipa, što znači da roditelji/skrbnici mogu doći pogledati i sudjelovati s djecom.

Program Ljetne škole brodogradnje 29. i 30. srpnja 2023.

Okupljanje polaznika je u 9 i 40 na velikom mulu u starom gradskom portu. U 10 sati polazi se s brodom na Lokrum. Od 10 i 30 do 12 i 30 održava se radionica brodomodelarstva (Modelarski institut Nave Dumins, Društvo brodomodelara “Argosy”). Nakon toga je slobodno vrijeme i kupanje po želji, pa povratak s brodom u stari gradski porat.

Ljetna škola brodogradnje organizirana je u suradnji Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika, Modelarskog instituta Nave Dumins, Društva brodomodelara “Argosy”, Društva pedagoga tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije uz podršku Rezervata Lokrum i Hrvatskog saveza brodomaketara.

Foto: Ljetna škola brodogradnje 2022./Zajednica tehničke kulture DNZ

blank

Pročitajte još

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

VELIKI POPUST ZA TEČAJ JEZIKA U FRANCUSKOJ ALIJANSI Evo kako ga možete osvojiti

Dulist

Županijski HDZ: ‘Oh, koje li ironije – Mišo Krstičević o rastrganosti!’

Dulist